Νόρα Βαλσάμη: Πώς είναι σήμερα – Η φωτογραφία που πόσταρε ο γιος της

Νόρα Βαλσάμη: Πώς είναι σήμερα – Η φωτογραφία που πόσταρε ο γιος της
Η Νόρα Βαλσάμη στην ταινία "Ο Κατεργάρης" Φίνος Φιλμς / finosfilm.com

Η καλλονή του ελληνικού κινηματογράφου, Νόρα Βαλσάμη, έχει απομονωθεί τα τελευταία χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας. Σήμερα, στα 71 της, ποζάρει μαζί με τον γιο της χαμογελαστή.

Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Νόρα Βαλσάμη είναι σήμερα 71 ετών, ενώ έχει αποτραβηχτεί εδώ και καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού την τελευταία δεκαετία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και η υγεία της δεν είναι σε καλή κατάσταση. 

Η Νόρα Βαλσάμη στην ταινία "Η Θεία Μου η Χίπισσα" Φίνος Φιλμς / finosfilm.com

Η ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, που υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα στο καλλιτεχνικό στερέωμα και ένα γλυκό, δροσερό και ταλαντούχο κορίτσι, κάνει πλέον πολύ σπάνιες εμφανίσεις. 

Η καλλονή με τα υπέροχα γαλάζια μάτια έκανε καριέρα ως πρωταγωνίστρια σε πολλές επιτυχημένες ελληνικές ταινίες, κυρίως της Φίνος Φιλμς, όπως οι «Οι Κυρίες της Αυλής», «Στεφανία», «Κάτι Κουρασμένα Παλληκάρια», «Ο Γόης», «Ο Κατεργάρης», «Η Θεία μου η Χίπισσα». 

Ο μοναχογιός της Έρικ, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον γνωστό σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία μαζί με την μητέρα του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, η οποία αναδημοσιεύτηκε από Fan Page της ηθοποιού στο μέσο δικτύωσης.

Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί και με μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον. Δείτε τη φωτογραφία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα