Νότης Σφακιανάκης για λιποθυμία: “Έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν”

Νότης Σφακιανάκης για λιποθυμία: “Έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν”
Ο Νότης Σφακιανάκης στη σκηνή NDP PHOTO AGENCY

Όσα δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης την επόμενη μέρα της λιποθυμίας του στην πίστα. Την απέδωσε στο κοκορέτσι που έφαγε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Με αυτοσαρκασμό και χιούμορ σχολίασε ο Νότης Σφακιανάκης το περιστατικό αδιαθεσίας που σημειώθηκε στο Βοτανικό Live Stage το βράδυ της Παρασκευής.

Ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε έντονη ζαλάδα και κατέρρευσε στη σκηνή ενώ τραγουδούσε, γεγονός που τον ανάγκασε να σταματήσει το πρόγραμμά του.

Αμέσως, υπάλληλοι του κέντρου έσπευσαν να απομακρύνουν από τη σκηνή τον τραγουδιστή, ενώ ο προσωπικός του γιατρός τον εξέτασε στο καμαρίνι του.

Ο διάσημος τραγουδιστής το βράδυ του Σαββάτου, την επόμενη μέρα της λιποθυμίας του στη σκηνή, αναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Έγινε ένα περιστατικό, έκανα ένα δοκιμαστικό, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι εδώ γύρω μου είναι όλοι σε ετοιμότητα. Πλάκα κάνω. Έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν. Κοκορέτσι; Και βγαίνεις να τραγουδήσεις; Πού να τραγουδήσεις ρε; Πού να βρεις την αναπνοή; Εσύ καλά μου τα ‘λεγες, εγώ τα άκουγα παράλογα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα