Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο “Χάρι Πότερ” με έκανε αλκοολικό

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο “Χάρι Πότερ” με έκανε αλκοολικό
Ο ηθοποιός Daniel Radcliffe AP

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μίλησε ανοιχτά για την εξάρτηση του από το αλκοόλ, ενώ έριξε το φταίξιμο στις συνθήκες που είχε δημιουργήσει στην καθημερινότητά του ο ρόλος του ως "Χάρι Πότερ".

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του BBC μίλησε στην Lauren Laverne για τον ρόλο του “Χάρι Πότερ” και πώς εξαιτίας αυτού βρήκε “καταφύγιο” για μερικά χρόνια στον αλκοολισμό.

“Αν έβγαινα έξω και μεθούσα ξαφνικά υπήρχε μια αναστάτωση, αλλά όχι επειδή ήμουν ένα μεθυσμένο αγόρι, αλλά γιατί ‘Ο Χάρι Πότερ μέθυσε σε ένα μπαρ’.

Όπως εξήγησε, ο ρόλος του μάγου δημιουργούσε ένα ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπο του, όμως αυτό δεν ήταν πάντα καλοπροαίρετο. “Ο τρόπος μου να το αντιμετωπίσω ήταν να πίνω και να μεθάω περισσότερο”, είπε χαρακτηριστικά στη Lauren.

“Η συνήθεια να πίνω προς το τέλος του ‘Χάρι Πότερ’ οφειλόταν εν μέρει σε πανικό για το ‘τι πρόκειται να ακολουθήσει’ αλλά και στο ότι δεν αισθανόμουν ανέτα με το ποιος ήμουν”.

Ο ηθοποιός, παραδέχτηκε πώς έχει ξεπεράσει την εξάρτησή του από το 2010 και ανέφερε χαρακτηριστικά πώς δεν θα τα κατάφερνε χωρίς τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα