Dave Chappelle: Δέχθηκε επίθεση πάνω στη σκηνή σε εκδήλωση του Netflix

Dave Chappelle: Δέχθηκε επίθεση πάνω στη σκηνή σε εκδήλωση του Netflix
AP / @David Richard

Άγνωστο άτομο επιτέθηκε και έριξε στο έδαφος τον κωμικό Dave Chappelle, ο οποίος πρόσφατα έγινε στόχος διαμαρτυριών για τρανσφοβικά αστεία.

Ο Αμερικανός κωμικός Ντέιβ Σαπέλ (Dave Chappelle) δέχθηκε επίθεση επάνω στη σκηνή, όταν πραγματοποιούσε παράσταση stand-up comedy στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Reporter, ο 48χρονος Σαπέλ έκανε το νούμερό του στο φεστιβάλ κωμωδίας «Netflix Is A Joke» στο Hollywood Bowl όταν δέχθηκε επίθεση.

Βίντεο από το περιστατικό κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει ένα άγνωστο άτομο να επιτίθεται και να ρίχνει στο έδαφος τον γνωστό κωμικό – ο οποίος πρόσφατα έγινε στόχος διαμαρτυριών για τρανσφοβικά αστεία – προτού συλληφθεί από αξιωματούχους ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο δράστης φέρεται να ανήκει στην τρανς κοινότητα. Ο Σαπέλ, νικητής του βραβείου Mark Twain 2019, έχει κατηγορηθεί ότι κοροϊδεύει μέλη της τρανς κοινότητας στις παραστάσεις του.

Οι αρχές του Λος Άντζελες ανέφεραν ότι ο δράστης έφερε πάνω του ένα ψεύτικο όπλο, «το οποίο έκρυβε μια λεπίδα».

Dave Chappelle – Τα βίντεο της επίθεσης

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα που επιτέθηκε κατά του Σαπέλ. Σημειώνεται ότι ο δράστης στη συνέχεια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αρκετούς φύλακες ασφαλείας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Στα social media κυκλοφορούν αρκετά βίντεο με τον φερόμενο δράστη, ο οποίος φαίνεται τραυματισμένος, με εξάρθρωση ώμου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα