Ντέμι Μουρ: Οι αποκαλύψεις της για το τρίο με τον Άστον Κούτσερ και οι απιστίες

H Demi Moore
H Demi Moore RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Οι "πιπεράτες" αποκαλύψεις της ηθοποιού στην αυτοβιογραφία της, όπως τις περιγράφει η ίδια στο νέο της βιβλίο.

Είναι ξεκάθαρο πως η αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ αναμένεται να γίνει best seller πριν καν... κυκλοφορήσει. Αυτό επειδή περιέχει μπόλικες "πιπεράτες" αποκαλύψεις.

Η 56χρονη ηθοποιός γράφει για τον βιασμό της στα 15 της, ενώ αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως είχε μια αποβολή στη διάρκεια του γάμου της με τον Άστον Κούτσερ, κάτι που την έκανε να καταφύγει στο αλκοόλ και στα αντικαταθλιπτικά χάπια για να αντιμετωπίσει την κατάσταση σε συνδυασμό με τις δυσκολίες της σχέσης τους.

ADVERTISING

Το βιβλίο της "Inside Out" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου και αίσθηση προκαλεί ένα συγκεκριμένο απόσπασμα όπου η ηθοποιός παραδέχεται πως είχε ενδώσει να κάνει τρίο με τον τότε σύζυγό της, κάτι για το οποίο μετανιώνει. Λέει συγκεκριμένα, πως ο Κούτσερ το χρησιμοποίησε όλο αυτό για να αιτιολογήσει - "νομιμοποιήσει" το γεγονός ότι ήταν άπιστος.

Η Μουρ εξηγεί πως ήθελε να ευχαριστήσει τον Κούτσερ με το να συμμετέχει στα τρίο που έλαβαν χώρα δύο φορές, αλλά τώρα το μετανιώνει καθώς πιστεύει ότι ήταν λάθος βάσει της μετέπειτα στάσης του. "Ήθελα να του δείξω πόσο καλή και διασκεδαστική μπορώ να γίνω", γράφει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός γράφει ότι το 2010 είδε σε διάφορα δημοσιεύματα ότι ο Κούτσερ είχε γνωρίσει μια 21χρονη ενώ είχε πάει για μπόουλινγκ μαζί με την κόρη της, Ράμερ και την απάτησε στο σπίτι τους, όταν η ίδια έλειπε εκτός για γυρίσματα.

Όταν εκείνη του ζήτησε εξηγήσεις για την απιστία του, ο Κούτσερ χρησιμοποίησε τα τρίο ως δικαιολογία για την υπεράσπισή του.

"Επειδή είχαμε ήδη φέρει τρίτα άτομα στη σχέση μας, ο Άστον είπε ότι αυτό είχε θολώσει τις γραμμές και σε μέχρι κάποιο σημείο δικαιολογούσε αυτό που έκανε. Το χρησιμοποίησε για να αποφύγει το φταίξιμο", λέει η Μουρ.

Ο γάμος τους κράτησε από το 2005 έως το 2013 όταν η Μουρ ήταν 41 και ο Κούτσερ 25. Η προδημοσίευση του βιβλίου με τις αποκαλύψεις δόθηκε στη δημοσιότητα από τους The New York Times.

SHARE:

24Media Network