Χάρης Ρώμας: Ανατρεπτικό εξώφυλλο – “Ο άνδρας που γέννησε επιτυχίες”

Χάρης Ρώμας: Ανατρεπτικό εξώφυλλο – “Ο άνδρας που γέννησε επιτυχίες”
Ο Χάρης Ρώμας ποζάρει με κοιλιά σαν εγκυμονούσα Instagram

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση συμβολίζει την πορεία του ηθοποιού, ο οποίος έχει "γεννήσει" αρκετές μεγάλες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση για πάνω από 25 χρόνια.

Ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 13/9 από το περιοδικό “Koita”, με τον γνωστό ηθοποιό Χάρη Ρώμα να ποζάρει ως εγκυμονούσα! Η συγκεκριμένη φωτογράφιση συμβολίζει την πορεία του ηθοποιού, ο οποίος έχει “γεννήσει” αρκετές μεγάλες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση για πάνω από 25 χρόνια.

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για το νέο της εγχείρημα, το περιοδικό “Koita”, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για κάτι που ετοιμάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό!

Στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής ήταν και ο “φουσκωμένος” Χάρης Ρώμας, ο οποίος είπε για το ανατρεπτικό εξώφυλλο:

“Δεν το σκέφτηκα, εγώ απλώς το τόλμησα! Η Μαρία το σκέφτηκε! Στην αρχή είπα όχι γιατί αυτό που σκέφτηκες εγκυμονεί κινδύνους, και μετά όταν μου είπε όλο το κονσεπτ και το κολακευτικό. “Ο άντρας που γέννησε όλες τις επιτυχίες στην τηλεόραση”. Tο ξανασκέφτηκα και είπα ναι! Eξάλλου καλλιτέχνες είμαστε και επιβάλλεται να κάνουμε τέτοιες ανατρεπτικές εμφανίσεις!”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα