Ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στα γυρίσματα του "Πόλεμου των Άστρων"

Ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στα γυρίσματα του "Πόλεμου των Άστρων"
© GREG BRENNAN

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται ο ηθοποιός Χάρισον Φόρντ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου επεισοδίου του Πολέμου των Άστρων

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Χάρισον Φόρντ μετά τον τραυματισμό του πιθανότατα στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Πολέμου των Άστρων: Επεισόδιο 7" που γίνονται κοντά στο Λονδίνο.

«Μας ενημέρωσαν μετά τις 5:00 μ.μ. τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) για έναν άνδρα 71 ετών που τραυματίστηκε όταν χτύπησε σε μια πόρτα γκαράζ» είπε ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Ο άντρας αυτός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τζον Ράντκλιφ με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Disney εταιρείας παραγωγής της ταινίας σε ανακοίνωσή του είπε ότι ο ηθοποιός « είναι στο νοσοκομείο και τα γυρίσματα της ταινίας θα συνεχιστούν αφού η ηθοποιός ανακάμψει» αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για του τραυματισμού του Χάρισον Φόρντ.ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία με ελικόπτερο. Τα γυρίσματα του έβδομου επεισοδίου του "Star Wars" ξεκίνησαν τον Μάιο, σε σκηνοθεσία του Τζεϊ Τζεϊ Άμπραμς. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

SHARE:

24Media Network