Ο Jake Paul κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από την Justine Paradise

Ο Jake Paul κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από την Justine Paradise
Ο Jake Paul AP

Η γνωστή σταρ της πλατφόρμας του TikTok, Justine Paradise, κατηγόρεί τον YouTuber και μαχητή MMA, Jake Paul για σεξουαλική επίθεση στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το 2019.

Η Justine Paradise, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή στην πλατφόρμα του TikTok, μοιράζεται σε ένα βίντεό της δημόσια, μια τραυματική -όπως αναφέρει- εμπειρία της από το 2019 με τον YouTuber Jake Paul, κατηγορώντας τον για σεξουαλική επίθεση.

Το βίντεο, όπως αναφέρει το BBC, δημοσιεύτηκε στο Youtube την προηγούμενη εβδομάδα και έχει διάρκεια 20 λεπτών. Στο βίντεο η Justine Paradise φαίνεται ιδιαίτερα συντετριμμένη περιγράφοντας την εμπειρία της στο σπίτι του Youtuber.

Η Justine μιλώντας στο βίντεο περιγράφει ότι ο Jake Paul την πλησίασε και άρχισε να την φιλάει. Η ίδια μέχρι εκείνη τη στιγμή δήλωσε πως της άρεσε, όμως ο Jake Paul συνέχισε και άρχισε να την εξαναγκάζει να κάνει πράγματα χωρίς να έχει την συγκατάθεσή της.

Η Paradise είπε ότι περίμενε δύο χρόνια για να μιλήσει επειδή είχε υπογράψει συμφωνία μη αποκάλυψης, κάτι που φέρεται να απαιτούνταν από όλους τους επισκέπτες που μπήκαν στο σπίτι του Paul στο Λος Άντζελες το 2019.

Ο Jake Paul, ο οποίος είναι και γνωστός μαχητής MMA, απάντησε στα δημοσιεύματα με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση δεν είναι κάτι που εγώ ή οποιοσδήποτε πρέπει να παίρνουμε ελαφρά, αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι, αυτός ο ισχυρισμός εναντίον μου είναι 100 τοις εκατό ψευδής’, έγραψε ο Paul.

“Όχι μόνο δεν είχα ποτέ καμία σεξουαλική σχέση με αυτό το άτομο, αλλά αυτός ο ισχυρισμός είναι αποκλειστικά μια τεχνητή κατηγορία και μια κατάφωρη προσπάθεια για προσοχή κατά τη διάρκεια μιας πολύ ορατής εβδομάδας μάχης. Μην κάνεις λάθος, σκοπεύω να συνεχίσω αυτήν τη δυσφήμιση της υπόθεσης χαρακτήρα στο μέγιστο βαθμό του νόμου”.

“Και πάλι αυτό το άτομο χρησιμοποιεί άμεσα την προσοχή από τις δημοσιεύσεις και τα βίντεό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει τον ιστότοπο περιεχομένου για ενηλίκους. Αυτοί οι ισχυρισμοί έρχονται βολικά γι ‘αυτήν, σχεδόν δύο χρόνια μετά το φερόμενο περιστατικό και την εβδομάδα του αγώνα μου (φυσικά).”

“Τη στιγμή της ιστορίας της, ήμουν σε μια σχέση και ως κάποιος που ήταν αγόρι της μαμάς μεγαλώνοντας, σέβομαι τις γυναίκες και τις μητέρες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα δεν ακούμπησα ποτέ το δάχτυλο μου σε ένα κορίτσι χωρίς τη συγκατάθεσή του. Θα το πολεμήσω μέχρι το τέλος για να αποδείξω την αθωότητά μου”, έγραψε ο Jake Paul.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα