Ιστορική συμφιλίωση: Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος αγκάλιασε και φίλησε την Μιμή Ντενίση

Ιστορική συμφιλίωση: Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος αγκάλιασε και φίλησε την Μιμή Ντενίση
Ντενίση - Λαζόπουλος: Το φιλί που έγραψε ιστορία

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Και συναντήθηκαν... και αγκαλιάστηκαν... και φιλήθηκαν! Η μεγαλύτερη "έχθρα" στην ιστορία της ελληνικής σόου μπίζνες φαίνεται έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο μετά την "ιστορική" συνάντηση των δύο πρωταγωνιστών.

Μέχρι πρότινος τα ονόματα “Λάκης Λαζόπουλος” και “Μιμή Ντενίση” μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μια φράση, μόνο αν επρόκειτο να αναφερθεί κανείς στην κόντρα τους, τις φαρμακερές ατάκες του ενός για τον άλλο και τις εκατέρωθεν “μπηχτές” τους. Τι κι αν ήταν χθες “Τρίτη και 13”; Η ημέρα αυτή πέρασε στην ιστορία, με τα φιλιά και τις αγκαλιές των Λαζόπουλου και Ντενίση να έχουν έχουν απαθανατιστεί (κυριολεκτικά) από τις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς.

Η Μιμή Ντενίση, πάντα κυρία με όλη τη σημασία της λέξης, ντύθηκε, στολίστηκε και έβαλε το πιο αστραφτερό της χαμόγελο για να πάει να παρακολουθήσει από κοντά την πρεμιέρα της παράστασης “Χτυποκάρδια στο Θρανίο”. Την οποία σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο οποίος σκηνοθέτης Λαζόπουλος, ως τζέντλεμαν και αυτός, μόλις την είδε, έσπευσε την αγκάλιασε και την ασπάστηκε και μετά πόζαραν αμφότεροι λαμπεροί και ευτυχισμένοι στους φωτορεπόρτερ.

Ναι ήταν τόσο απλό τελικά! Η κυρία Ντενίση, ερωτηθείσα πως και πήγε στην συγκεκριμένη παράσταση δήλωσε “Όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ”. Ο δε κύριος Λαζόπουλος ανέφερε “Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα την κίνησή της. Νομίζω είναι το σωστό και το ευγενικό. Άλλο πράγμα η σάτιρα…”.

Θα μπορούσε να είναι η αρχή μια νέας φιλίας ή έστω μία νέας μελλοντικής συνεργασίας…

Όπως ήταν επόμενο, η “συνάντηση κορυφής” ενθουσίασε πρωινές εκπομπές και πάνελ που αναφέρθηκαν εκτενώς σε αυτήν.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα