Ο Μέριλιν Μάνσον παραδόθηκε στην αστυνομία

Ο Μέριλιν Μάνσον παραδόθηκε στην αστυνομία
Ο Μέριλιν Μάνσον AP

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Μέριλιν Μάνσον εκδόθηκε απο την Αστυνομία του Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, μετά από καταγγελίες για επίθεση.

Ο Μέριλιν Μάνσον προσήλθε στις αρχές σε απάντηση σε ένταλμα σύλληψης του Νιού Χάμσαϊρ για φερόμενη επίθεση εναντίον ενός βιντεογράφου το 2019.

Ο Μάνσον, όπως αναφέρει ο Guardian, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες στις 2 Ιουλίου, μετά από συμφωνία που έγινε στα τέλη Ιουνίου μεταξύ του δικηγόρου του και των αρχών του Νιου Χάμσαϊρ, σχετικά με το ένταλμα. Στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση.

Η φερόμενη επίθεση πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2019 σε μια συναυλία στο Bank of New Hampshire Pavilion στο Νιου Χάμσαϊρ. Ο Μάνσον αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για πλημμέλημα για το περαστικό επίθεσης σε βάρος εικονολήπτη. Εάν καταδικαστεί, ο ίδιος αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης και πρόστιμα έως 2.000 δολάρια.

Ο Χάουαρντ Κινγκ, δικηγόρος του Μάνσον, σε μια δήλωση σχετικά με το περιστατικό του, είπε ότι του τραγουδιστή του αρέσει να είναι “προκλητικός στη σκηνή, ειδικά μπροστά στην κάμερα”.

“Όλος αυτός ο ισχυρισμός είναι γελοίος, αλλά παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεργαζόμαστε με τις αρχές, όπως έχουμε κάνει καθ ‘όλη τη διάρκεια” είπε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα