Ο Νίκος Κουρής απαντά για τη σκηνή με την τρανς Ζέτα Δούκα στους “4” του Παπακαλιάτη

Ο Νίκος Κουρής απαντά για τη σκηνή με την τρανς Ζέτα Δούκα στους “4” του Παπακαλιάτη
Ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" GLOMEX

Για την Επίδαυρο, το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, την περιβόητη σκηνή με την τρανς ερωμένη σε σειρά του Παπακαλιάτη, αλλά και ένα αστείο σκηνικό στη Μύκονο, μίλησε ο Νίκος Κουρής.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” στην ΕΡΤ, βρέθηκε ο Νίκος Κουρής. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού “Δες και Βρες”, μίλησε στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο για το θέατρο, την καριέρα του, την Επίδαυρο και τον διαβήτη με τον οποίο διαγνώστηκε στα 13 του, ενώ σχολίασε παλιές του συμμετοχές σε σειρές και μοιράστηκε ξεκαρδιστικές ιστορίες.

Το τηλεπαιχνίδι και η Επίδαυρος

Για το πώς αποφάσισε να πει “ναι” στην πρόταση για το “Δες και Βρες” απάντησε ο Νίκος Κουρής, ο οποίος διηγήθηκε και την πρώτη του εμπειρία από την Επίδαυρο, αναφέροντας το πόσο άγχος είχε την πρώτη φορά που είδε τον κόσμο εκεί, αλλά και το άγχος που ένιωσε στην παρουσίαση.

Μαλιστα, σχολίασε τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και αναφέρθηκε στην υποκρισία πολλών θεατών που θεωρούν ότι η Επίδαυρος τους “ανήκει”.

Όσο για το αν “κλείσει” η πόρτα της Επιδαύρου επειδή επέλεξε να κάνει τηλεπαιχνίδι, ο Νίκος Κουρής απάντησε πως αν είναι έτσι, καλύτερα να μην τον καλέσουν ξανά.

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Για το αν θα επέλεγε να ξανασυνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη απάντησε ο Νίκος Κουρής, ενώ σχολίασε και την πολυσυζητημένη σκηνή όπου είχε κληθεί να παίξει, έχοντας ως τρανς ερωμένη τη Ζέτα Δούκα.

“Κάνοντας ένα σίριαλ ήθελέ να δείξει κάποια πράγματα που υπάρχουν και κάνουμε πως δεν υπάρχουν” σχολίασε, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Παπακαλιάτη και δήλωσε πως κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Ο διαβήτης στα 13 του

“Δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε καμία ασθένεια”, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρής σχετικά με το ότι πάσχει από διαβήτη και απάντησε στο γιατί επέλεξε να το αποκαλύψει από μόνος του.

Οι αστείες στιγμές του

Τα Σαγόνια του Καρχαρία, η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, είχε επηρεάσει πολύ κόσμο όταν είχε κυκλοφορήσει και ο Νίκος Κουρής ήταν ένας από αυτούς. Το αποτέλεσμα της επιρροής; Ξεκαρδιστικό αλλά και…ντροπιαστικό, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Στο κλείσιμο, ο ηθοποιός είπε ένα ανέκδοτο έμπνευσης Μάκη Παπαδημητρίου και οι παρουσιαστές της, το εκτίμησαν δεόντως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version