Ο Παύλος Χαϊκάλης αφήνει την υποκριτική για την αστρολογία

Ο Παύλος Χαϊκάλης
Ο Παύλος Χαϊκάλης -

Ο Παύλος Χαϊκάλης φαίνεται πως πρόκειται να κάνει "στροφή" στην καριέρα του, αφού αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική και να επιδοθεί στο χόμπι του, την αστρολογία.

Ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" προέβη σε αποκαλυπτικές δηλώσεις αναφορικά με τον μέλλον της καριέρας του. Ο ηθοποιός δήλωσε πως σκοπεύει να ασχοληθεί με το χόμπι του, την αστρολογία και συγκεκριμένα τη συμβουλευτική γυναικών που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

Παράλληλα, αυτοπροσδιορίστηκε ως θύμα πολιτικής συμπαιγνίας ως αντίποινα για το γεγονός ότι "έριξε μια κυβέρνηση".

"Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι".

"Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική: Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαϊκάλης, social media, Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network