news 24/7

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ανοικτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών "ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ" στην Λέσβο. Φωτό αρχείου.

Προσφυγικό: Συμφωνούν στα κλειστά κέντρα, έρχονται αντισταθμιστικά για τα νησιά

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Γεραπετρίτη- Μηταράκη με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους του Β.Αιγαίου. Η κυβέρνηση προχωρά στο σχέδιο της, αλλά παίρνει μέτρα για τα νησιά

Συνέντευξη Τύπου των Γιατρών χωρίς Σύνορα για την κατάσταση στη Συρία

Μόρια: Τουλάχιστον 140 παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας

Έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση απευθύνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, προκειμένου να λάβουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Από τον Μάρτιο του 2019 έχουν δει πάνω από 270 παιδιά με χρόνια και σύνθετα νοσήματα.

Εκδήλωση μνήμης για τα Θύματα της Τρομοκρατίας, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο Αμφιθέατρο "Ιωάννης Καποδίστριας" του Πολεμικού Μουσείου. 
(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Μητσοτάκης για βία ακροδεξιάς, καταλήψεις και θεωρία "σπασμένου παραθύρου"

Σε εκδήλωση για τα θύματα της τρομοκρατίας, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε Φύσσα και Ιακόμπι, αλλά και σε καταλήψεις- Εξάρχεια. "Η οργανωμένη πολιτεία είναι ο μόνος φορέας της νόμιμης βίας", δήλωσε

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Γεραπετρίτης: Τα ζητήματα κυριαρχίας δεν επιτρέπουν καμιά εθνική παραχώρηση

Στις τεχνικές επιτροπές που θα συσταθούν υπό την αιγίδα του ΟΗΕ το επόμενο διάστημα θα συμμετέχουν και χώρες που δεν έλαβαν μέρος στη διάσκεψη του Βερολίνου, τόνισε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Βαριές οι ευθύνες της ΝΔ για την απουσία της Ελλάδας από τη Διάσκεψη του Βερολίνου

Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει θετικά την επίσκεψη Χάφταρ στην Αθήνα, την ίδια ώρα που με ανακοίνωσή του ρίχνει ευθύνες στην κυβέρνηση για το μη κάλεσμα της Ελλάδας στη Διάσκεψη του Βερολίνου.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Ασφαλιστικό: Σε διαβούλευση έως τις 20 Ιανουαρίου το νέο νομοσχέδιο

Όπως επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ, ο κ. Βρούτσης δεν έδωσε καμία απάντηση για την επανακαθιέρωση της 13ης και της 14ης σύνταξης, ενώ δήλωσε ότι οι περικοπές των συνταξιούχων στη σύνταξή τους, εφόσον εργάζονται, δεν θα είναι πλέον 60%, αλλά 30%.

Αφίσες κατά των αμβλώσεων σε σταθμούς του μετρό.

Σαφής καταδίκη της καμπάνιας κατά των αμβλώσεων από την κυβέρνηση

Οι διαφημιστικές καμπάνιες σε δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινωνία ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επιρρίπτοντας την ευθύνη στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Πέτσας: Πιθανώς την Παρασκευή η συνάντηση Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει σχετικά με τα εθνικά θέματα και την συνάντηση με Τραμπ τους πολιτικούς αρχηγούς, μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τα Θεοφάνεια ο υφ. Εξωτερικών Κ. Βλάσης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Βλάσης θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο την ημέρα των Θεοφανείων, ενώ την επομένη θα έχει συνάντηση με τον Οικ. Πατριάρχη.

Ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπροσωπο Στέλιο Πέτσα

Πέτσας: "Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει χωριστά τους πολιτικούς αρχηγούς"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει χωριστά τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Ο διπλωματικός Ιανουάριος της κυβέρνησης

Ο διπλωματικός Ιανουάριος της κυβέρνησης

Μήνας διπλωματικής αντεπίθεσης θα είναι για τον Κυρ. Μητσοτάκη ο Ιανουάριος, αρχής γενομένης από την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό Eastmed, στην Αθήνα. Ακολουθούν οι συναντήσεις με Τραμπ και Μακρόν.

Δέκα χρόνια μνημόνια: Από την χρεοκοπία του κράτους στην "αναστήλωση" ενός λαού

Δέκα χρόνια μνημόνια: Από την χρεοκοπία του κράτους στην "αναστήλωση" ενός λαού

Από το πρώτο στο τρίτο μνημόνιο. Η πορεία της καταστροφής και η προσπάθεια να πατήσει στα πόδια της η χώρα. Οι σταθμοί της κρίσης, οι φίλοι και οι εχθροί. Μιλάνε στο News 24/7 ο Χρ. Σταϊκούρας και ο Ευκλ. Τσακαλώτος.