Ο Πρίγκιπας Χάρι συγκίνησε μιλώντας για την μητέρα του, την ημέρα των γενεθλίων της

Ο Πρίγκιπας Χάρι συγκίνησε μιλώντας για την μητέρα του, την ημέρα των γενεθλίων της
Ο πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο AP

Κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας πραγματοποιούνται τα "Diana Awards", μια φιλανθρωπική εκδήλωση που τιμά τη Νταϊάνα

Στην πρώτη του Ιουλίου η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είχε τα γενέθλιά της και θα γινόταν 59 ετών. Κάθε χρόνο την συγκεκριμένη ημέρα πραγματοποιούνται τα “Diana Awards”, μια φιλανθρωπική εκδήλωση που τιμά τη Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας και την πεποίθησή της ότι οι νέοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Χάρι εμφανίστηκε σε βίντεο, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του.

“Είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτών των βραβείων, καθώς τιμούν την κληρονομιά της μητέρας μου και αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό της σε ανθρώπους σαν κι εσάς. Όλοι κάνετε απίστευτη δουλειά και σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας, έχετε βρει τη δύναμη και την έμπνευση μέσα σας για να αφήσετε ένα θετικό σημάδι στον κόσμο”, είπε συγκινημένος ο Χάρι.

Ενώ συνέχισε: “Γνωρίζω ότι η μητέρα μου ήταν μια έμπνευση για πολλούς από εσάς και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα πολεμούσε μαζί σας. Όπως πολλοί από εσάς, δεν πήρε ποτέ την εύκολη διαδρομή, ή τη δημοφιλή ή την άνετη. Αλλά υπερασπίστηκε πράγματα και υπερασπίστηκε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα