Ο Ρονάλντο δεύτερη φορά μπαμπάς, o Μέσι πρώτη φορά γαμπρός

Ο Ρονάλντο δεύτερη φορά μπαμπάς, o Μέσι πρώτη φορά γαμπρός
Real Madrid's soccer star Christiano Ronaldo of Portugal smiles while talking during his contract signing ceremony with Toyota Motor Thailand at a hotel in Bangkok, Monday, July 16, 2012. (AP Photo/Apichart Weerawong) AP

Με τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας, ο άσσος της Real απέκτησε το βράδυ της Τετάρτης δύο ακόμη παιδιά. Την ίδια ώρα ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός

Οι φήμες που ήθελαν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να αποκτά δίδυμα με τη διαδικασία της παρένθετης επιβεβαιώνονται με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε τη γέννηση των παιδιών του με ένα post στη σελίδα του στο facebook. Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε αποστολή με την Εθνική Πορτογαλίας για το Confederation Cup, όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης αποκλείστηκε από την Χιλή, όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ομάδας ανέφεραν πως μετά τον αποκλεισμό επέτρεψαν στον παίκτη να αποχωρήσει εσπευσμένα προκειμένου να βρεθεί κοντά στα νεογέννητά παιδιά του.

“Βρισκόμουν στην υπηρεσία της Εθνικής Ομάδας, ψυχή τε και σώματι, παρά το γεγονός πως γνώριζα πως τα δύο μου παιδιά έρχονταν στον κόσμο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε τον αθλητικό μας στόχο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαρά στον πορτογαλικό λαό. Ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αλλά και ο προπονητής της ομάδας προχώρησαν σε μια κίνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ” ανέφερε ο Ρονάλντο που ανακοίνωσε πως σύντομα θα βρίσκεται κοντά στα παιδιά του για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας πορτογαλλικής τηλεόρασης, τα νεογέννητα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες πάρουν το όνομα Εύα και Ματέο. Μάλιστα, η βρετανική The Sun καθώς και το πορτογαλλικό SIC Notcias ανέφεραν πως τα δίδυμα γεννήθηκαν με τη διαδικασία της παρένθετης  στις 8 Ιουνίου στις ΗΠΑ. Καθώς όμως ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε αποστολή δεν μπόρεσε παρά χθες να ταξιδέψει στην Αμερική προκειμένου να τα πάρει στην αγκαλιά του για πρώτη φορά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκτήσει με την ίδια διαδικασία ένα ακόμη παιδί, τον Κριστιάνο τζούνιορ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα γιόρτασε τα έβδομαδα γενέθλιά του.

Ο γάμος της χρονιάς

Την ώρα που ο Ρονάλντο απολαμβάνει τη χαρά της πατρότητας για δεύτερη φορά, ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μέσι θα παντρευτεί την 29χρονη Αντονέλα Ροκούτζο, με την οποία συνδέεται τα τελευταία πέντε χρόνια.

Barcelona's Lionel Messi , reacts to a fan's question on when he will shave his beard during an event to launch the establishment of Messi Experience Park in Beijing, China, Thursday, June 1, 2017. The park to be completed within 2 years in eastern China will be based on football culture and promote the sports amongst China's youths. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

 

AP Photo/Ng Han Guan

Ο γάμος θα γίνει στο Ροζάριο, του Σάντα Φε όπου ο άσσος της Μπάρτσα μεγάλωσε και έπαιξε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, με την παρουσία ακόμη και αξιωματικών του αργεντίνικού στρατού, που θα διασφαλίσουν πως κανείς δεν θα διαταράξει την ευτυχία τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το μενού της γαμήλιας τελετής το οποίο όπως αναμενόταν είναι πλούσιο και απολαυστικό.

Ο Αργεντίνος έχει προσκαλέσει στους γάμους του και τους 21 παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα στην οποία ανήκει, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται στο τεχνικό τμήμα της Μπαρτσελόνα. Το ζευγάρι ωστόσο ζήτησε να μην λάβει γαμήλια δώρα. Αντ’ αυτού ζητήθηκε από τους εκλεκτούς καλεσμένους να καταθέσουν δωρεές για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ίδρυμα Λίο Μέσι που υποστηρίζει παιδιά φροντίζοντας για την υγεία, την εκπαίδευση και τη μύησή τους στο χώρο του αθλητισμού.

AP Photo/Apichart Weerawong

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα