Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε “συγγνώμη” από το Γιώργο Λάνθιμο

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε “συγγνώμη” από το Γιώργο Λάνθιμο

Δημόσια συγγνώμη από τον σκηνοθέτη ζήτησε ο γνωστός τραγουδιστής, καθώς τον είχε "στενοχωρήσει" στο παρελθόν...

Σε μία εξομολόγηση για τη συνεργασία του στο παρελθόν προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, ζητώντας δημοσίως “συγγνώμη” από το Γιώργο Λάνθιμο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ρωτήθηκε αναπόφευκτα για τη συνεργασία του στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη του “The Favourite”.

Και στο σημείο αυτό, επέλεξε να κάνει την αποκάλυψη: «Θέλω στην εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από το Γιώργο Λάνθιμο, που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του. Και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με μείον δύο βαθμούς στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα… Τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω εδώ συγγνώμη από την εκπομπή σου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάνθιμος έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν μερικά από τα πιο επιτυχημένα βίντεο κλιπ του Ρουβά, όπως τα “θέλεις ή δεν θέλεις” και “άντεξα”.

Τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, ο Ρουβάς έσπευσε μάλιστα να συγχαρεί τον παλιό συνεργάτη του, με την εξής ανάρτηση στο Instagram: «Γιώργο πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια διεθνή διάκριση της ταινίας, «Η Ευνοούμενη» ένα πραγματικό αριστούργημα του σύγχρονου κινηματογράφου. Και στις επόμενες επιτυχίες».


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα