Ο Τζόνι Ντεπ έχασε την υπόθεση μήνυσης κατά της Sun για δυσφήμηση

Ο Τζόνι Ντεπ έχασε την υπόθεση μήνυσης κατά της Sun για δυσφήμηση
Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ AP

Το δικαστήριο απεφάνθη. Όσα έγραψε η εφημερίδα The Sun κατά του Τζόνι Ντεπ (μεταξύ των οποίων η φράση "βίαιο τέρας"), είναι αληθή. Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα λάβει αποζημίωση για δυσφήμηση.

Στα δικαστήρια βρέθηκε το καλοκαίρι του 2020 το πρώην ζευγάρι της σόουμπιζ Τζόνι Ντεπ και Άμπι Χερντ, για την υπόθεση μήνυσης που κατέθεσε ο ηθοποιός κατά της βρετανικής εφημερίδας Sun για δυσφήμηση, καθώς τον αποκάλεσε “βίαιο τέρας” και ισχυρίστηκε πως κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του.

Όπως μετέφερε η ιστοσελίδα Guardian, ο γνωστός ηθοποιός έχασε την δίκη που είχε απασχολήσει τα μίντια τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού. Το δικαστήριο αρνήθηκε να δώσει αποζημίωση στον πρωταγωνιστή της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής” για δυσφήμηση.

Στην απόφασή του ο δικαστής δήλωσε: ” Ο ενάγων (Τζόνι Ντεπ) θα λάβε αρνητική απάντηση στη δράση του για αποζημίωση λόγω δυσφήμησης. Οι κατηγορούμενοι (Η εφημερίδα Sun και η ομάδα που γράφει στο μέσο) απέδειξαν πως όλα όσα έγραψαν είναι αληθή.

“Κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό αφότου εξέτασα εξονυχιστικά τα 14 περιστατικά στα οποία στηρίζονται οι κατηγορούμενοι, καθώς και τις εξηγήσεις που έδωσε ο ενάγων. Υπό αυτές τις συνθήκες, το κοινοβούλιο έλαβε την παραπάνω απόφαση”.

Η πολυαναμενόμενη απόφαση δημοσιεύθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/11) περίπου τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της ακρόασης του ανώτατου δικαστηρίου στα τέλη Ιουλίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα