Ο Βασίλης Ζούλιας μιλά για τον εθισμό του στις ουσίες πριν από 26 χρόνια

Ο Βασίλης Ζούλιας μιλά για τον εθισμό του στις ουσίες πριν από 26 χρόνια

Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να βάλει τέλος στον 10χρονο εθισμό του στις ουσίες και να επιστρέψει στη ζωή.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας σε μια εξομολογητική συνέντευξη μίλησε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τον εθισμό του στις ουσίες πριν από 26 χρόνια. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, προλόγισε την προβολή μιας ταινίας σχετικής με την απεξάρτηση από τις ουσίες, μιλώντας με ειλικρίνεια για το θέμα αυτό που μαστίζει την κοινωνία μας.

Στη συνέντευξή του, ο Βασίλης Ζούλιας εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να βάλει τέλος στον εθισμό του στις ουσίες και να επιστρέψει στη ζωή. Αρχικά, δήλωσε πως κάθε φορά που τον καλούν σε κάποια εκδήλωση σχετική με τα ναρκωτικά, πάντοτε λέει το “ναι” γιατί θέλει να πάψει πια αυτό το ζήτημα να είναι “ταμπού” και να αφυπνίσει τον κόσμο, κάνοντάς τον να δει ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος είπε το μεγάλο “όχι” στις 28 Οκτωβρίου 1992, καθώς από τότε δεν έχει κάνει ξανά χρήση ουσιών. “Η χρήση είναι γενικά μια κόλαση. Εμένα μου πήρε 10 χρόνια να καθαρίσω και να αναζητήσω βοήθεια. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Αυτό ήταν και το δικό μου λάθος. Ενώ δεν είναι έτσι. Απευθύνθηκα σε μια ομάδα, την οποία παρακολουθώ μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”.

Προσθέτοντας: “Είναι σαν να έχω ζήσει δύο ζωές. Είναι όπως το φίδι που αλλάζει το δέρμα του. Το νόμισμα έχει δύο πλευρές, έχω δει και τις δύο πλευρές της ζωής. Και, επίσης, δεν καταλαβαίνω ποιος ήταν εκείνος ο Βασίλης. Δηλαδή, σκέφτομαι κάποιες φορές “ποιος ήταν ο Βασίλης που έκανε εκείνα τα πράγματα;”. Έχω συγχωρέσει εκείνον τον Βασίλη. Στην ουσία, έχω συγχωρέσει πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους.”

“Ο μόνος λόγος που βγαίνω κάποιες φορές και μιλάω για αυτό, είναι γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να εμπνευστεί και να πει “αν έχει καταφέρει ο Βασίλης Ζούλιας να μείνει καθαρός, μπορώ κι εγώ”. Και, φυσικά, μπορεί να μου στέιλει μήνυμα στο Facebook κι εγώ προσωπικά να τον πάω στις ομάδες, όπου βρήκα εγώ την ελευθερία μου”, είπε ο Βασίλης Ζούλιας κλείνοντας και δίνοντας μια ελπίδα σε όλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα