Ηχηρό “όχι” του Ντάνου στο Survivor – Απέρριψε υπέρογκο ποσό

Ηχηρό “όχι” του Ντάνου στο Survivor – Απέρριψε υπέρογκο ποσό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Survivor, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά. Ανάμεσα στις λύσεις του ΣΚΑΙ για βελτίωση της κατάστασης, ήταν και μια δελεαστική πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ή αλλιώς Ντάνος, υπήρξε νικητής του πρώτου Survivor και από τότε η πορεία του είναι μόνο ανοδική, ενώ οτιδήποτε κάνει, από εμφανίσεις ως ηθοποιός μέχρι συγγραφικές κινήσεις, είναι όλα επιτυχημένα, καθώς έχει ένα φανατικό κοινό που τον αγαπά και τον ακολουθεί.

Αυτά σκέφτηκε ο ΣΚΑΙ που βρίσκεται σε πανικό, λόγω των κακών επιδόσεων του φετινού Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, πρόκειται να δούμε αρκετό κόσμο να μπαίνει στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ώστε τα νούμερα της τηλεθέασης να βελτιωθούν.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα, ο ΣΚΑΙ θα ήθελε να βρίσκεται και ο Ντάνος, γι΄αυτό και του έκανε μια πολύ δελεαστική πρόταση, η οποία περιελάμβανε ένα πενταψήφιο χρηματικό ποσό, αλλά και συνέχεια της συνεργασίας τους μετά τη συμμετοχή στο Survivor, όπως, δηλαδή, συνέβη και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε: Ο Γιώργος άκουσε την πρόταση που του έγινε από την παραγωγή του Survivor και είπε ένα ηχηρό “όχι”! 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα