Όπρα Γουίνφρεϊ: Τραγική ειρωνεία! Έπεσε στη σκηνή ενώ μιλούσε για ισορροπία

Όπρα Γουίνφρεϊ: Τραγική ειρωνεία! Έπεσε στη σκηνή ενώ μιλούσε για ισορροπία
Όπρα Γουίνφρεϊ Richard Shotwell/Invision/AP

Η επική πτώση επί σκηνής της Όπρα Γουίνφρεϊ έλαβε χώρα σε περιοδεία στο Λος Άντζελες, μπροστά σε πλήθος παρευρισκόμενων, και έγινε viral.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, η διάσημη σταρ της τηλεόρασης, έδινε μια ομιλία το Σάββατο στην Καλιφόρνια με αφορμή την περιοδεία της: «Oprah’s 2020 Vision: You Life in Focus».

Στη διάρκεια της ομιλίας της, η Όπρα αναφέρθηκε στην σημασία της ευεξίας και της ισορροπίας, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Αυτός είναι ο δικός μου ορισμός για την ευεξία: Η ευεξία για μένα σημαίνει να έχεις όλα τα πράγματα σε ισορροπία. Και η ισορροπία δεν σημαίνει ότι όλα τα πράγματα πρέπει να είναι ίσα ή ειρηνικά ανά πάσα στιγμή».

Την στιγμή που η Όπρα μιλούσε για την ισορροπία, σκόνταψε και βρέθηκε στο πάτωμα της σκηνής! Ετοιμόλογη όπως πάντα, η Όπρα δήλωσε κατευθείαν «Λάθος παπούτσια», ενώ ένας εργαζόμενος έτρεξε αμέσως στη σκηνή για να τη βοηθήσει να σηκωθεί. 

Η σκηνή αποτυπώθηκε σε βίντεο, το οποίο έγινε viral στο διαδίκτυο. Η ίδια ευχαρίστησε το κοινό που την χειροκροτούσε και συνέχισε την ομιλία της ξυπόλητη, δείχνοντάς για άλλη μια φορά πόσο απλή είναι, ώσπου να φορέσει ένα πιο άνετο ζευγάρι παπούτσια.

Ο αυτοσαρκασμός της δεν έλειψε, καθώς στο τέλος του βίντεο δήλωσε: «Είναι ωραίο να μιλάμε για ισορροπία και να πέφτω».

Η συγκεκριμένη περιοδεία της Όπρα έχει στόχο να εμπνεύσει κόσμο να αλλάξει τον τρόπο ζωής του ακολουθώντας ένα πιο υγιεινό πρότυπο. Την περιοδεία στηρίζουν με την παρουσία τους διασημότητες όπως οι Μισέλ Ομπάμα,Lady Gaga,Τζένιφερ Λόπεζ και Ντουέιν Τζόνσον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα