Όσκαρ 2020: Τα 750.000 Swarovski της Λάτση και η καυτή Φουρέιρα

Όσκαρ 2020: Τα 750.000 Swarovski της Λάτση και η καυτή Φουρέιρα

Η απαστράπτουσα εμφάνιση της Μαριάννας Λάτση μαζί με τον γιο της, η αποκαλυπτική Ελένη Φουρέιρα στο πάρτι του Έλτον Τζον και το μήνυμα των Χανκς-Γουίλσον στα ελληνικά.

Η φετινή τελετή των Όσκαρ σημαδεύτηκε από τον απολύτως δικαιολογημένο θρίαμβο των “Παράσιτων” από τη Νότια Κορέα. Τα “Παράσιτα” του Μπονγκ Τζουν-χο είναι το πρώτο φιλμ στην ιστορία που παίρνει βραβείο καλύτερης διεθνούς παραγωγής και καλύτερης ταινίας την ίδια χρονιά.

Παράλληλα, έγινε η πρώτη μη αγγλόφωνη παραγωγή που κερδίζει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας στα 92 χρόνια του θεσμού, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.

Η βραδιά στο Dolby Theatre είχε και “ελληνικό άρωμα”. Ανάμεσα στις παρουσίες που έδωσαν το “παρών” από τη χώρα μας, ήταν η Μαριάννα Λάτση, συνοδευόμενη από τον γιο της, Φίλιππο Κούρκουλο.

Η ίδια εμφανίστηκε με φόρεμα “Vrettos Vrettakos” από μετάξι και τούλι, διακοσμημένο με 750.000 κρύσταλλα Swarovski.

Επίσης, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο πάρτι του Έλτον Τζον που γίνεται κάθε χρόνο μετά τα βραβεία Όσκαρ. Ο Έλτον Τζον παρέλαβε το βραβείο Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, “I’m Gonna Love me Again” για την ταινία Rocketman.

H Ελένη Φουρέιρα, η οποία φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti Couture συνοδευόταν από τον προσωπικό της φίλο, Eliad Cohen.

Και μιας και πιάσαμε τους “Έλληνες στα Όσκαρ”, αξίζει να σημειωθεί πως ο Τομ Χανκς μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον έστειλαν το δικό τους μήνυμα στη γλώσσα μας. “Γεια σου Ελλάδα”, είπαν οι πολιτογραφημένοι Έλληνες, μιλώντας στο E!:

Κέρδισαν Βραβεία? Κέρδισαν μία θέση στη Nova.

Απόλαυσε βραβευμένες ταινίες της χρονιάς με Nova Cinema pack μόνο με 19,90€ το μήνα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα