Όταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε μιλήσει για “αντισυναδελφική συμπεριφορά” του Κιμούλη

Όταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε μιλήσει για “αντισυναδελφική συμπεριφορά” του Κιμούλη
Ευδοκία Ρουμελιώτη 24 MEDIA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΛΗΣ

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε αποχωρήσει από παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη πριν από μερικά χρόνια. Τι είχε πει τότε η ηθοποιός για τον συνάδελφό της.

Συγκλόνισε η καταγγελία που έκανε η Ζέτα Δούκα στον “αέρα” της εκπομπής “Πάμε Δανάη” το πρωί της Τρίτης (26/01), αναφέροντας πως έχει υποστεί στο θέατρο λεκτική και ψυχολογική βία από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

Οι πρώτες αντιδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με ανθρώπους από τον χώρο του θεάτρου να “φωτογραφίζουν” τον εν λόγω ηθοποιό για παρόμοιες συμπεριφορές, ενώ η καταγγελία της Ζέτας Δούκα μας φέρνει στο μυαλό τις δηλώσεις της συναδέλφου της, Ευδοκίας Ρουμελιώτη, η οποία πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε πει πως αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε πει πως έτυχε να αποχωρήσει από παράσταση λόγω αντισυναδελφικής συμπεριφοράς, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω αντισυναδελφική συμπεριφορά σε μία παράσταση, όπου δεν ολοκλήρωσα τη σεζόν και έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή, αλλά δεν μπορούσα άλλο. Οπότε έγινε μια ωραιότατη αντικατάσταση. Ήμασταν μόνο δύο άτομα, δεν υπήρχε σωτηρία. Ήταν με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξανάκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο, ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να έχω σχέση”.

Μάλιστα, μερικούς μήνες πριν από τις δηλώσεις της αυτές, όταν έγινε γνωστό πως αποχώρησε από κοινή τους παράσταση λόγω προβλημάτων υγείας, η ίδια είχε πει:

“Και πρόβλημα υγείας να μην είχα, δύσκολα θα μπορούσα να συνεχίσω το έργο αυτό με τον κ. Κιμούλη. Ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες της συνεργασίας μας υπήρξαν πολύ δύσκολες για μένα. Δεν θέλω να επεκταθώ. Απλώς θα πω ότι δεν ταίριαξαν καθόλου οι χημείες μας”.

Το θέμα τότε δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, ωστόσο, φαίνεται πως τώρα ανοίγει ο “ασκος του Αιόλου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα