Όταν ο Κοντιζάς έπαιζε τον τουρίστα σε σποτ για το κυκλοφοριακό της Πάτρας

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε διαφημιστικό σποτ
Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε διαφημιστικό σποτ YOUTUBE

Ο δημοφιλής σεφ και κριτής του MasterChef Σωτήρης Κοντιζάς είχε συμμετάσχει σε βίντεο καμπάνιας για το κυκλοφοριακό της Πάτρας, παίζοντας τον Γιαπωνέζο τουρίστα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, λόγω της συμμετοχής του στο MasterChef, όπου έχει τον ρόλο του κριτή τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, είχε εμφανιστεί και παλαιότερα στο "γυαλί", καθώς είχε συμμετάσχει σε ένα διαφημιστικό σποτ στην Πάτρα πριν από περίπου 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς συμμετείχε σε βίντεο που αφορούσε την καμπάνια του Δήμου Πατρέων το 2007-2008 για το κυκλοφοριακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του TheBest.gr, ψάχνοντας Γιαπωνέζους για το καστ, ο Σπύρος Ματθαιοπουλος βρήκε λύση μέσω ενός φίλου του παραγωγού που του σύστησε τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν ενημερώθηκε ότι χρειαζόταν και ένας άντρας, έφερε από την Αθήνα τον Σωτήρη Κοντιζά.

ADVERTISING

Δείτε το βίντεο με τον Σωτήρη Κοντιζά:

"Καμπάνια Δ. Πατρέων από το 2007 (ή το 8;). Εν τω μεταξύ, ανάθεμα κι αν ήξερα τι έλεγαν στα γιαπωνέζικα, γιατί στην αρχή έλεγαν και δικά τους εκτός κειμένου και στη φούρια δεν είχα κρατήσει σημειώσεις, και τους υπότιτλους, τους είχα βάλει με μαντεψιές. Για την ιστορία, ψάχνοντας γιαπωνέζους για το κάστινγκ, ένας φίλος παραγωγός, μου είχε συστήσει τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν της είπα ότι θέλουμε και έναν άντρα, μας έφερε από Αθήνα το Σωτήρη. Μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα: Γιαπωνέζος και Σωτήρης; Αλλά μας έσωσε όντως. Ψηλό παιδί, βλοσυρός και ψαρωτικός. Ερμηνευτικά δε, εξαιρετικά ακριβής και συνεπής, μπήκε στο χαρακτήρα κατευθείαν. Σε τρία ταίηκ είχαμε τελειώσει. Αυτό που λέμε, το 'χει. Και οι δύο γιαπωνέζοι μας δηλαδή. -Για τους άλλους ερμηνευτές δεν θα πω κάτι, γιατί εδώ στην Πάτρα τους γνωρίζετε πολύ καλά..." αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Ματθαιόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σωτήρης Κοντιζάς, Master Chef
SHARE:

24Media Network