Σοκάρει ο Όζι Όζμπορν: "Ένιωσα γαλήνη όταν προσπάθησα να σκοτώσω την σύζυγό μου"

Όζι και Σάρον Όσμπορν παρουσιάζοντας απονομή βραβείου στα Grammy Awards.
Όζι και Σάρον Όσμπορν παρουσιάζοντας απονομή βραβείου στα Grammy Awards. AP

Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν κοίταξαν 31 χρόνια πίσω και εξομολογήθηκαν σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μια από τις χειρότερες στιγμές του γάμου τους, με αφορμή το ντοκιμαντέρ "The Nine Lives of Ozzy Osbourne".

Στο νέο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του frontman των Black Sabbath "Οι εννέα ζωές του Όζι Όζμπορν", το βάρος πέφτει στην εξομολόγηση του ζευγαριού για ένα περιστατικό που σημάδεψε τον γάμο τους και την προεφηβική ηλικία των παιδιών τους: όταν ο Όζι το 1989 σχεδόν στραγγάλισε την Σάρον μέχρι θανάτου, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Αν και ο Όζι είχε πάει σε κέντρο αποκατάστασης μετά τη γέννηση και της δεύτερης κόρης του, Κέλυ το 1984, άρχισε και πάλι στην πορεία να κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, με τη συμπεριφορά του να γίνεται σταδιακά όλο και πιο ανησυχητική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η Σάρον Όζμπορν ανακαλεί στην μνήμη της εκείνη την νύχτα λέγοντας: "Δεν είχα ιδέα ποιος ήταν καθισμένος απέναντι μου στον καναπέ, αλλά δεν ήταν ο σύζυγός μου. Εκείνη η νύχτα εξελίχθηκε σε μια κατάσταση όπου μου έριξε ένα έντονο βλέμμα και ύστερα έκλειναν τα μάτια του και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί. Και μου είπε: "Έχουμε πάρει την απόφαση ότι πρέπει να πεθάνεις". Ήταν ήρεμος, πολύ, πολύ ήρεμος και έπειτα ξαφνικά έπεσε πάνω μου και άρχισε να με πνίγει".

Ο Όζι ενθυμούμενος το συναίσθημα εκείνης της νύχτας, πριν επιτεθεί στην σύζυγό του, το περιγράφει ως "το πιο ήρεμο που είχα ποτέ νιώσει στη ζωή μου. Ήταν σαν γαλήνη. Όλα ήταν απλά γαλήνια".

Και συνεχίζει: "Το μόνο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στη φυλακή και να ρωτάω τον μπάτσο, γιατί είμαι εδώ. Μου απάντησε: "Θέλεις να διαβάσω την υπόθεσή σου; Ο Τζον Μάικλ Όζμπορν συνελήφθη για την απόπειρα δολοφονίας της Σάρον Όζμπορν", συνέχισε ο Όζι.

Όταν ρωτήθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης από έναν παραγωγό εκτός κάμερας εάν τον έκανε να νιώθει άβολα να μιλάει για το περιστατικό, ο Όζι απάντησε: "Δεν είναι ακριβώς ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα μου". Προσέθεσε "Θα μπορούσα να σκοτώσω τη Σάρον. Πρόκειται για ένα απελπιστικό συναίσθημα. Η Σάρον είναι η αδερφή ψυχή μου, την αγαπώ".

Κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων με τα παιδιά της οικογένειας, ενώ ούτε ο Τζακ, ούτε η Κέλι δεν μίλησαν συγκεκριμένα για την επίθεση, η Κέλι είπε ότι η οικογένεια της κατέληγε πάντα σε εξωτικές διακοπές κάθε φορά που ο πατέρας της έκανε κάτι λάθος. Εξαιτίας αυτού, ακόμα μισεί το να πηγαίνει στην παραλία.

Όζι και Κέλι Όσμπορν κατά την απονομή των Grammy Awards.
Όζι και Κέλι Όσμπορν κατά την απονομή των Grammy Awards. AP

Η Σάρον απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του Όζι, μια κίνηση που "τον εξέπληξε". Σκέφτηκε επίσης να πάρει διαζύγιο, αλλά 31 χρόνια μετά είναι ακόμα παντρεμένοι.Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ναρκωτικά, Μουσική
SHARE: