Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού των Κουτσόπουλου – Μιχαλοπούλου

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού των Κουτσόπουλου – Μιχαλοπούλου
Πάνος Ιωαννίδης - Λεωνίδας Κουτσόπουλος Facebook / @MasterChef Greece

Ο σεφ και κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Πότε θα γίνει πατέρας.

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γνωστή ηθοποιός διανύει τον τέταρτο – πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο ούτε η ίδια ούτε ο σεφ και κριτής του MasterChef επιβεβαίωσαν την ευχάριστη είδηση.

Παρόλα αυτά, ο Πάνος Ιωαννίδης όχι μόνο επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Χρύσας Μιχαλοπούλου, αλλά αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει με τον “θείο Λεωνίδα”, το οποίο είναι αγοράκι.

Τον Σεπτέμβριο θα γίνει πατέρας. Μας το ανακοίνωσε λίγες μέρες πριν το μάθουμε όλοι. Είναι αγοράκι από ό,τι ξέρουμε. Για όνομα δε ξέρω, είναι πολύ νωρίς. Αν είναι κάποιος να δώσει συμβουλές είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς. Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, εγώ αυτό πιστεύω. Δεν έχει συζητηθεί αν θα γίνει κάποιος κουμπάρος. Γενικά ο Λεωνίδας νοιάζεται πάρα πολύ για τη σύντροφό του”, είπε ο σεφ και κριτής του MasterChef στην εκπομπή “Super Katerina”.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα