Πάνος – MasterChef: “Κοιμόμουν τρεις μέρες σε παγκάκι όταν πήγα για δουλειά στο Λονδίνο”

Πάνος – MasterChef: “Κοιμόμουν τρεις μέρες σε παγκάκι όταν πήγα για δουλειά στο Λονδίνο”
Πάνος Τόγιας

Ο παίκτης του MasterChef Πάνος Τόγιας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή του, εξήγησε τη φιλοσοφία πίσω από το τατουάζ με την πεταλούδα στο χέρι του και περιέγραψε το τι ακριβώς συνέβη με τη Σπυριδούλα στο πιάτο του τελικού.

Ο Πάνος Τόγιας, αγαπημένος παίκτης του MasterChef που κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στο έπαθλο, βρέθηκε ξανά καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο, τη ζωή του και την προσωπικότητά του. 

Όπως είπε:

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κάρυστο μέχρι τα 18. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τημαγειρική όταν στα 16 μου αποφάσισα να κάνει το τραπέζι στους φίλους μου για τα γενέθλιά μου. Μου άρεσε καιμετά το ακολούθησα. Η μαμά μου είναι πολύ κακιά στη μαγειρική, αλλά η γιαγιά μου είναι πολύ καλή, έχει ταλέντο. Μετά τα 18 ήρθα στην Αθήνα για δύο χρόνια στη μαγειρική σχολή και έπειτα έφυγα για Αγγλία”.

Μάλιστα, μοιράστηκε μια περιπέτεια που είχε στην Αγγλία. Όταν έφυγε από το χωριό στο οποίο έμενε και δούλευε, επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα και έπειτα πήγε με έναν φίλο του στο Λονδίνο, έχοντας και οι δύο λιγοστά λεφτά.

“Μείναμε για λίγο σε hostel και ψάχναμε για δουλειά. Κάποια στιγμή βρήκαμε και οι δύο, αλλά τα λεφτά μας στο hostel ήταν πολύ μετρημένα. Τρεις μέρες κοιμόμασταν σε παγκάκια μέχρι που πληρωθήκαμε από τις δουλειές μας και καταφέραμε να ενοικιάσουμε ένα δωμάτιο. Ήταν πολύ χρήσιμη η εμπειρία στη ζωή μου μετέπειτα, δεν εκτιμάω καθόλου τα λεφτά και εκτιμάω την ουσία.”

Ο Πάνος μίλησε, επίσης, για το τατουάζ με την πεταλούδα που έχει στο χέρι του, εξηγώντας όλο το νόημα και τη φιλοσοφία που κρύβεται από πίσω, ενώ περιέγραψε και το τι ακριβώς έγινε στη δοκιμασία του τελικού, όπου βοήθησε την Σπυριδούλα με το πιάτο της, κάτι που είχε οδηγήσει σε διάφορα σχόλια για το κατά πόσο η παίκτρια κατάφερε να βγάλει το πιάτο μόνη της. Δείτε παρακάτω τη συνέντευξή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα