Πάνος Μουζουράκης: Παίζει στην ταινία ‘Mamma Mia 2’

Πάνος Μουζουράκης: Παίζει στην ταινία ‘Mamma Mia 2’

Μπορεί η νέα ταινία να μη γυρίστηκε στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η νέα 'Mamma Mia' δεν θα έχει έντονο ελληνικό στοιχείο

Με μία ολιγόλογη αλλά εξόχως αποκαλυπτική ανάρτηση, ο Πάνος Μουζουράκης ενημερώνει τους φίλους του ότι συμμετέχει στην αμερικανική ταινία ‘Mamma Mia 2’, την πολυαναμενόμενη συνέχεια της γνωστής κινηματογραφικής επιτυχίας με την Μέριλ Στριπ.

‘Περήφανος που συμμετέχω στο Mamma Mia 2’ έγραψε ο δημοφιλής τραγουδοποιός συμπεριλαμβάνοντας το trailer της νέας ταινίας.

Σημειώνεται ότι το ολοκαίνουργιο trailer της ταινίας κυκλοφόρησε χθες, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά στους φαν αφού η Μέριλ Στριπ λάμπει σε αυτό δια… της απουσίας της στην πλοκή ή συμμετέχοντας σε σκηνές που είναι φλας-μπακ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι στη νέα ταινία ο ρόλος της Μέριλ Στριπ, η Ντόνα, ενδέχεται να έχει πεθάνει! Πάντως το όνομά της περιλαμβάνεται στο cast της νέας ταινίας, όπου υπάρχει ακόμη μια έκπληξη: Η αειθαλής Cher σε ρόλο…. γιαγιάς! Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018 οπότε και θα προβληθεί η ταινία.

Οσον αφορά στην συμμετοχή Μουζουράκη στην ταινία, δεν είναι ακόμη γνωστό περί τίνος πρόκειται. Μέχρι πρόσφατα, υπήρχε μόνο η φήμη της συμμετοχής του στην ταινία, κάτι που είχε αποκαλύψει το Σεπτέμβριο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα