Πάνος Σουπιάδης: Πώς είναι σήμερα ο περιζήτητος ηθοποιός της δεκαετίας του ’80

Πάνος Σουπιάδης: Πώς είναι σήμερα ο περιζήτητος ηθοποιός της δεκαετίας του ’80
Πάνος Σουπιάδης Instagram / @soupiadis_panos

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Σουπιάδης συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες τη δεκαετία του '80. Σήμερα ζει στη Λάρισα και ασχολείται με το παιδικό θέατρο.

Ο Πάνος Σουπιάδης υπήρξε ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς της δεκαετίας του ’80, μετρώντας συμμετοχές σε πάνω από 67 ταινίες της εποχής.

Ο ίδιος δούλευε ως σερβιτόρος, όταν τον ανακάλυψε η Σμαράγδα Σμυρναίου και τον πήγε σε μία οντισιόν, από την οποία κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο στη σειρά “Τα Αγρίμια”.

Έπειτα, ο Λευτέρης Λουκαδής το 1975 του δίδαξε έναν μονόλογο και ένα ποίημα και πέρασε στο Εθνικό Θέατρο ως εξαιρετικο ταλέντο σε ηλικία 15 ετών, ενώ στη συνέχεια ο Γρηγόρης Κωνσταντής Μασσαλας τον πήρε στην Δραματική Σχολή του και μετά από 3 χρόνια πήρε το πρώτο πτυχίο της σχολής και την γενική άδεια του ηθοποιού από το Υπουργείο Πολιτισμού το 1978.

Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η μακρά και επιτυχημένη καριέρα του στις βιντεοταινίες, με τον ίδιο να αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς.

Μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε είναι οι: “Άγριες πλάκες στα θρανία” (1983), “Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο!” (1985), “Γρανίτα από μελάνι” (1983), “Και κλάααμα… στα σχολεία” (1984), “Λούφα και παραλλαγή” (1984), “Λόρδαν ο βάρβαρος” (1987), “Μπορούμε και κάτω απ’ τα θρανία” (1984), “Τηλεκανίβαλοι” (1986), “Το παίζω και πολύ άντρας” (1983), “Έπαθα την πλάκα μου” (1988), “Αγάπησα μια Πόντια” (1987), “Πόντιος και Σαλονικιός” (1988) και πολλές άλλες.

Οι προτάσεις και οι ταινίες διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ συμμετείχε και σε διαφημίσεις της εποχής, με εκείνη του “Ice Burger” να είναι η πιο χαρακτηριστική.

Περίπου το 1990 ο αγαημένος πρωταγωνιστής αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο του κινηματογράφου, ενώ στην πορεία απέκτησε κι ένα γιο, τον Γιώργο.

Ο Πάνος Σουπιάδης είναι σήμερα 61 ετών, έχει εγκατασταθεί πλέον στον Αμπελώνα έξω από τη Λάρισα και ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ασχολείται με το θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστος ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, το οποίο αγαπά πάρα πολύ, γράφοντας, σκηνοθετώντας και ανεβάζοντας παιδικές παραστάσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, σε Facebook και Instagram, όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, αλλά και καρέ από τις ταινίες που τον έκαναν γνωστό.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις του αναπολεί την εποχή των βιντεοταινιών, όπως και οι διαδικτυακοί του φίλοι, οι οποίοι διατηρούν επαφή με τον αγαπημένο πρωταγωνιστή που τους χάρισε στιγμές γέλιου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα