Παντελής Τουτουντζής: Η εξομολόγηση για την απόκτηση παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας

Παντελής Τουτουντζής: Η εξομολόγηση για την απόκτηση παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας
Ο Παντελής Τουτουντζής instagram @pantelis_toutountzis

Ο γνωστός make up artist μίλησε για το συναίσθημα της πατρότητας, αλλά και για τις ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει με τα δύο του παιδιά.

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης (27/07) ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του και το συναίσθημα της πατρότητας.

Ο γνωστός make up artist περιέγραψε πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς πήρε την απόφαση να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

“Ο μεγάλος είναι τεσσάρων και η μικρούλα μας είναι δύο. Το αγοράκι είναι πιο ζόρικο. Είναι πιο παρορμητικός, πιο ζωηρός, πιο άτακτος, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το φύλο, αλλά και με τον χαρακτήρα. Είναι τοξότης το αγόρι, παρθένος η μικρούλα. Είμαι τέτοιος μπαμπάς –είμαστε βασικά– που θέλουμε όλον τον ελεύθερο χρόνο να τον περνάμε με τα παιδιά”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, πιο δυνατό, πιο ευχάριστο. Μόλις ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, σταμάτησα δεξιά το αμάξι, γιατί για μερικές ημέρες ήταν στη θερμοκοιτίδα, πήρα τους γονείς μου τηλέφωνο και τους λέω ‘είμαι γονιός πια δεν είμαι παιδί’. Ήταν υπέροχο συναίσθημα”, συμπλήρωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα