Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτσι ξεπέρασα την κατάθλιψη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτσι ξεπέρασα την κατάθλιψη

Το ότι πέρασε κατάθλιψη αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega

Αναμφισβήτητα οι τηλεοπτικές σειρές με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega έχουν αφήσει εποχή. Ο πετυχημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στο μεγάλο κανάλι. Αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα του νέου talk show του καναλιού.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτσι ξεπέρασα την κατάθλιψη

Το «Nega Talk» έκανε χθες 24/2 πρεμιέρα και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα, με την Αθηναΐδα Νέγκα στο ρόλο της παρουσιάστριας. Η ίδια υποδέχτηκε τον δημοφιλή σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή σε μια εκ βαθέων συζήτηση. Οι δύο τους γνωρίζονται καλά άλλωστε από το κοινό τους παρελθόν, αφού υπήρξαν συμμαθητές.

ADVERTISING

Μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πώς έπασχε από κατάθλιψη και την ξεπέρασε μέσω ψυχοθεραπείας.

«Είμαι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο πολλές φορές -σ' αυτό δουλεύω- παραείναι κλειστό και περνάει καλά μόνο του και αυτό δεν είναι πάντα καλό και αυτό δουλεύω όσον αφορά το κομμάτι το ψυχολογικό. Δεν κάνω ψυχανάλυση, κάνω ψυχοθεραπεία και προέκυψε από ανάγκη».


Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια ιδέα που έχει ήδη σκεφτεί, μίλησε για τις δυνατές ερωτικές ιστορίες που μας έχει συνηθίσει και για την υπόθεση της νέας ταινίας του, που πρόκειται να γυριστεί στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: MEGA TV, Τηλεόραση, Χριστόφορος Παπακαλιάτης
SHARE:

24Media Network