Παρασκευή Κερασιώτη: Ποζάρει φορώντας ποδιά σερβιτόρας – “Μην ντρέπεστε”

Παρασκευή Κερασιώτη: Ποζάρει φορώντας ποδιά σερβιτόρας – “Μην ντρέπεστε”
Παρασκευή Κερασιώτη [email protected]

Τα αυτονότητα χρειάστηκε να εξηγήσει και πάλι η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM 3, η οποία παράλληλα με το μόντελιγνκ εργάζεται και ως σερβιτόρα. Η αποστομωτική απάντηση στα επικριτικά σχόλια.

Την Παρασκευή Κερασιώτη τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3 εντυπωσιάζοντας κριτική επιτροπή και κοινό.

Έκτοτε, το νεαρό μοντέλο έχει διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα, χρειάστηκε παράλληλα να εργαστεί ως σερβιτόρα λόγω αναγκών και οικονομικών δυσκολιών, χωρίς όμως να σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για εκείνη.

Με νέα της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο TikTok, η Παρασκευή Κερασιώτη χρειάστηκε να εξηγήσει και πάλι τα αυτονόητα, δίνοντας μία αποστομωτική απάντηση σε όσους την επικρίνουν για αυτή την επιλογή της.

“Με ρωτάτε παρά πολλοί αν συνεχίζω με το μόντελινγκ, θα το ξαναπώ λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω. Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω, γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα, γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρά πολλά ακόμα. Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, να είστε περήφανοι και ό,τι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου”, ανέφερε στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το συγκεκριμένο βίντεο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα