Πέθανε η Νανά Ταπάσκου, γνωστό μοντέλο και ηθοποιός

Πέθανε η Νανά Ταπάσκου, γνωστό μοντέλο και ηθοποιός
Η Νανά Ταπάσκου

Η Νανά Ταπάσκου, που μεσουρανούσε στο χώρο της μόδας στα 90s, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Είχε ασχοληθεί με την υποκριτική και το τραγούδι, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στις Σέρρες.

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Νανά Ταπάσκου, που μεσουρανούσε στο χώρο της μόδας στα 90s, έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσω Facebook, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της.

Η Νανά Ταπάσκου έγινε γνωστή συμμετέχοντας στα Playmate του 1999, μέσα από τα οποία ξεκίνησε η καριέρα της στον χώρο της μόδας.

youtube printscreen - star tv

Η ίδια ασχολήθηκε και με το τραγούδι, κυκλοφορώντας ένα CD single με τίτλο “Ό, τι Αγαπώ”, ενώ πραγματοποίησε και κάποιες εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας.

Η Νανά Ταπάσκου έκανε κάποιες guest εμφανίσεις στην τηλεοπτική σειρά του 1999 “Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα”, ενώ συμμετείχε και στην σειρά του 2008 “Λόλα”.

Το 2014 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Μαυρουδή Αναγνωστάρα, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Σέρρες οπού με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφετέρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα