Πέθανε σε ηλικία 35 ετών η διάσημη YouTuber Mel Thompson

Πέθανε σε ηλικία 35 ετών η διάσημη YouTuber Mel Thompson
Η Mel Thompson Youtube@MelThompson

Σε ηλικία 35 ετών έφυγε από τη ζωή η διάσημη youtuber και makeup artist, Mel Thompson. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σύζυγός της.

Η γνωστή youtuber και makeup artist, Mel Thompson, πέθανε σε ηλικία 35 ετών. Ο θάνατός της έγινε γνωστός από τον σύζυγό της, Puffin Thompson, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

“Η Mel έφυγε από τη ζωή χθες. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να διαλέξω 10 φωτογραφίες. Χάσαμε έναν πολύ όμορφο άνθρωπο. Ήθελα απλά να δείξω τα χαμόγελα που έφερε. Έπρεπε να απαντήσω σε τόσα πολλά μηνύματα ανθρώπων που την έψαχναν χωρίς καν να γνωρίζουν για το θάνατό της. Είναι υπέροχο να βλέπεις πόσο έχει αγαπηθεί. Και σας αγάπησε όλους το ίδιο. Θα συνεχίσω να την αγαπώ και θα μου λείπει για πάντα. Ήταν ένα στήριγμα για την οικογένειά μας. Τα παιδιά της μιλούσαν ασταμάτητα και εκείνη μιλούσε συνεχώς μαζί τους και προσπαθούσε να τα βοηθήσει με ότι κάνουν. Και ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα μπορεί να ένιωθε, θα μου έτριβε την πλάτη όταν ερχόμουν και πηδούσα πάνω στο κρεβάτι δίπλα της, ενώ εργαζόταν συνεχόμενα για να αναρτήσει περιεχόμενο. Όλοι γνωρίζουν πόσο ταλαντούχα ήταν ως καλλιτέχνης με τις χρήσιμες γνώσεις της, αλλά οι πιο κοντινοί της γνωρίζουν πόσο υπέροχη ήταν πραγματικά. Θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει οποιονδήποτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να την είχα πίσω”, έγραψε ο Puffin Thompson στο Instagram.

Η αιτία του θανάτου της δεν έχει δωθεί ακόμη στην δημοσιότητα, ωστόσο, σύμφωνα με την Dailymail, μερικοί από τους φίλους της αναφέρουν πως αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου Ehlers-Danlos, με το οποίο είχε διαγνωσθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version