Playboy: Πρώην κουνελάκι αποκαλύπτει τους μυστικούς κανόνες της έπαυλης – “Έμοιαζε με αίρεση”

Playboy: Πρώην κουνελάκι αποκαλύπτει τους μυστικούς κανόνες της έπαυλης – “Έμοιαζε με αίρεση”
Holly Madison AP

Η Χόλι Μάντισον, ένα πρώην κουνελάκι του Playboy, μιλάει για τους "περίεργους" κανόνες που έπρεπε να ακολουθούν τα κορίτσια που έμεναν στην έπαυλη.

Η Χόλι Μάντισον μοιράζεται με λεπτομέρειες τη “σκοτεινή” της εμπειρία ως κουνελάκι του Playboy σε ένα νέο κλιπ από ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Secrets of Playboy”.

Το ντοκιμαντέρ έχει στόχο να φέρει στο φως τις “κρυμμένες πτυχές” πίσω από την αυτοκρατορία που διοικούσε ο Χιου Χέφνερ , ο οποίος πέθανε το 2017. Το Secrets of Playboy θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου.

“Ο λόγος που πιστεύω ότι η έπαυλη έμοιαζε πολύ με αίρεση κοιτάζοντας πίσω είναι επειδή ήμασταν όλες και έπρεπε να σκεφτούμε τον Χεφ σαν αυτόν τον πολύ καλό τύπο”, λέει η Μάντισον σε ένα teaser. “Νιώθαμε πως δεν είναι αυτό που έλεγαν στα μέσα ενημέρωσης, αλλά πως ήταν απλώς ένας καλός άνθρωπος”.

Η ίδια στη συνέχεια αποκαλύπτει πως ήταν πολύ εύκολο να απομονωθείς από τον έξω κόσμο μέσα στη έπαυλη λόγω των κανόνων που υπήρχαν. Για παράδειγμα, δεν μπορούσαν να βγουν μετά τις 9, ενώ τις ενθάρρυναν να μην έχουν φίλους έξω από την έπαυλη.

Ακόμη η Χόλι Μάντισον αποκάλυψε πως δεν τους επιτρεπόταν ουσιαστικά να βγαίνουν έξω ή να φύγουν, εκτός αν πήγαιναν για οικογενειακές διακοπές. Η 42χρονη αναφέρει ακόμη πως ο Hefner τη πίεζε να αφήσει την εργασία της ως σερβιτόρα. “Μου έλεγε πως ζήλευε, και θα το εκτιμούσε αν άφηνα τη δουλειά μου. Και έτσι μας έδινε 1000 δολάρια τη βδομάδα σαν “επίδομα” για να μην εργαζόμαστε αλλού”.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει δηλώσεις της “Bunny Mother” PJ Masten και άλλων στελεχών της επιχείρησης. Θα μιλήσουν και πρώην σύντροφοι του Hefner όπως οι Bridget Marquardt και Sondra Theodore.

Δείτε το teaser του Secrets of Playboy

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα