Πώς σχολιάζει η Μαίρη Συνατσάκη το ‘κόψιμο’ του ‘Ξαναδέστε τους’

Πώς σχολιάζει η Μαίρη Συνατσάκη το ‘κόψιμο’ του ‘Ξαναδέστε τους’

Η Μαίρη επιστρέφει στην ηλεκτρονική γειτονιά του διαδικτύου μέσα από το Ladylike και δίνει τη δική της ερμηνεία για το πρόωρο τέλος της εκπομπής που παρουσίαζε μαζί με τους Μουτσινά, Ηλιάκη και Δάσκαλο

Η τηλεόραση του Alpha αποφάσισε αιφνίδια να βάλει τέλος στην απογευματινή εκπομπή “Ξαναδέστε τους” την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα η τετράδα των παρουσιαστών και μαζί τους οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι για αυτή να μην προλάβουν ούτε να αποχαιρετήσουν από τηλεόρασης του τηλεθεατές. Πολλά έχουν γραφτεί από εκείνη την ημέρα για τους λόγους και το παρασκήνιο αυτού του διαζυγίου. Ωστόσο, η θέση μιας εκ των πρωταγωνιστών έχει πάντοτε τη δική της αξία.

“Δεν είχα καθόλου υπολογίσει ότι στο πρώτο μου κείμενο εδώ, στην αρχή, θα χρειαζόταν να πω κάτι για ένα απρόσμενο τέλος που ήρθε πολύ απότομα την προηγούμενη Παρασκευή”  σχολιάζει στο πρώτο της κείμενο από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Ladylike, η Μαίρη Συνατσάκη, που ανήκει από σήμερα και επίσημα στην ομάδα της κοριτσοπαρέας της 24media. “Επιλέξαμε με τον Νίκο, την Μαρία και τον Γιώργο να ανεβάσουμε ένα κοινό βίντεο στους λογαριασμούς μας στο Instagram για να σας πούμε ένα σύντομο αλλά πολύ σημαντικό για εμάς ”Αντίο” και η αγάπη με την οποία μας αντιμετωπίσατε όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά ήταν ανείπωτη” συμπληρώνει.

Τι αναφέρει όμως για τους λόγους που φτάσαμε στο άδοξο τέλος; “Για τους λόγους που κόπηκε το ”Ξαναδέστε Τους” δεν ξέρω αν έχω κάτι να σας πω. Η προσωπική μου άποψη και το πόσο καλά περνούσαμε σαν παρέα κοντράρεται πολύ με την πραγματικότητα και είναι και αρκετά νωρίς για να βρω την αντικειμενικότητα που απαιτείται ώστε να την εκφράσω. Ίσως σε λίγο καιρό να μπορώ καλύτερα να πω κάτι γι’ αυτό” σχολιάζει.

Κλείνοντας το θέμα στο κείμενό της τονίζει πως όλη η ομάδα της εκπομπής θα νιώσει την έλλειψη αυτής της καθημερινής επαφής με το κοινό. “Θα μας λείψετε. Και μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των παιδιών όταν σας το λέω αυτό” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την Τετάρτη το επίσημο ντεπούτο της, ως ένα από τα κορίτσια του Ladylike και μέσω του γυναικείου πόρταλ θα μοιράζεται μαζί με τους χρήστες του διαδικτύου τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις ανησυχίες της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα