Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν: Ένας γάμος παγκόσμιο τηλεοπτικό θέαμα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξέρχονται του ναού του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνσδορ της Βρετανίας. Ο βασιλικός γάμος έχει μόλις ολοκληρωθεί
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξέρχονται του ναού του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνσδορ της Βρετανίας. Ο βασιλικός γάμος έχει μόλις ολοκληρωθεί AP

Από το Λος Άντζελες ως το Σίδνεϊ εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον βασιλικό γάμο

Από το Σίδνεϊ ως το Λος Άντζελες, μπροστά από τις οθόνες σπιτιών, παμπ ή ακόμη και σχολείων εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν σε εορταστική ατμόσφαιρα και συχνά ντυμένοι με τα καλά τους τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Αυστραλία

Σε ολόκληρη τη χώρα χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν τη γαμήλια τελετή, με πολλούς να συμμετέχουν σε ειδικές αγγλικές βραδιές σε παμπ, ξενοδοχεία ή ακόμη και σε σπίτια, πολλές φορές ντυμένοι βάσει του ενδυματολογικού κώδικα που απαιτεί το παλάτι για τις περιστάσεις αυτές, με καπέλα.

ADVERTISING

«Λατρεύω τη βασιλική οικογένεια, λατρεύω να ντύνομαι, λατρεύω τις παγέτες, τις πριγκίπισσες και τις νεράιδες. Και είναι ένας παραμυθένιος γάμος, οπότε είναι σημαντικός», σχολίασε ενθουσιασμένη η Κλερ, 38 ετών, που είχε πάει σε μια παμπ του Σίδνεϊ.

Κινηματογράφοι μετέδωσαν απευθείας τον γάμο στις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας, της οποίας η βασίλισσα Ελισάβετ είναι επικεφαλής.

Πλήθος ανθρώπων, παρά τη διαφορά ώρας, συγκεντρώθηκε στην πλατεία Ομοσπονδίας στη Μελβούρνη για να παρακολουθήσει ζωντανά την τελετή.

Τέσσερα από τα πέντε δωρεάν τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας μετέδωσαν τον γάμο, τον οποίο παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι.

Χονγκ Κονγκ

Περίπου 200 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην παμπ Graham Street στο κέντρο της πόλης, που είναι πρώην βρετανική αποικία, δύο ώρες πριν την τελετή για να την παρακολουθήσουν απευθείας.

Ντυμένοι με τουαλέτες, φορώντας διαδήματα και πλαστικές κορώνες, κρατώντας τη βρετανικής σημαία φώναζαν ενθουσιασμένοι κάθε φορά που κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας εμφανιζόταν στην οθόνη. Ένας άνδρας μάλιστα είχε ντυθεί Φρέντι Μέρκιουρι, ο θρυλικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Queen.

ΗΠΑ

Εκατομμύρια Αμερικανοί έβαλαν ξυπνητήρι πριν τα ξημερώματα για να παρακολουθήσουν απευθείας τη γαμήλια τελετή, η οποία μεταδόθηκε από τηλεοπτικά δίκτυα και των δύο ακτών της χώρας.

Στο Λος Άντζελες περίπου 60 φαν της Μέγκαν Μαρκλ είχαν συγκεντρωθεί στο λύκειο όπου φοίτησε, κάποιοι φορώντας ακόμη τις πυτζάμες τους καθώς ήταν νύκτα.

Στην Ουάσινγκτον πλήθη ανθρώπων συμμετείχαν σε ειδικές βραδιές για τον γάμο.

Στο Τορόντο του Καναδά, χώρα όπου βασίλισσα είναι η Ελισάβετ, 1.500 υποστηρικτές της μοναρχίας συγκεντρώθηκαν στο θέατρο Prince of Wales για να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βασιλικός γάμος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χάρι και Μέγκαν είναι πλέον παντρεμένοι - Γνωρίστε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ

Βασιλικός γάμος: Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στον γάμο της χρονιάς

Βασιλικός γάμος: Γαλλική φινέτσα στο νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ

SHARE:

24Media Network