Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Γέννησε το πρώτο της παιδί η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Γέννησε το πρώτο της παιδί η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της Εντουάρντο Μαπέλι Μότζι. ap/Frank Augstein

Νέο μέλος στη Βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς η πριγκίπισσα Βεατρίκη γέννησε το πρώτο παιδί της.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το οποίο είναι κοριτσάκι, ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ τη Δευτέρα (20/09). Η Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Εντουάρντο Μαπέλι Μότζι, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, το βράδυ του Σαββάτου (18/09) στο Νοσοκομείο Chelsea και Westminster στη Μεγάλη Βρετανία.

“Οι παππούδες και οι προ παππούδες του νεογέννητου έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους”, έγραφε η ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ap/Steve Parsons

“Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό είναι πολύ καλά, με τους γονείς να ανυπομονούν να γνωρίσουν την κόρη τους, στον μεγάλο της αδερφό, Κρίστοφερ Γουλφ”, ανέφεραν μεταξύ άλλων. Ο σύζυγος της Βεατρίκης, Εντουάρντο, είναι ήδη πατέρας ενός παιδιού από προηγούμενη σχέση.

ap/Alastair Grant

Η 33χρονη που είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα, Δούκισσας της Υόρκης, μοιράστηκε τα νέα της γέννας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας: “Ευχαριστώ την ομάδα της Μαίας και όλους στο νοσοκομείο για την υπέροχη φροντίδα τους”.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον Εντουάρντο Μαπέλι Μότζι σε μια μυστική τελετή στο κάστρο του Windsor, τον Ιούλιο του 2020. Στο γάμο είχαν παραστεί τόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ όσο και ο Πρίγκιππας Φίλιππος.

Το νεογέννητο παιδί τους, είναι το ενδέκατο παιδί στη σειρά για τον θρόνο, το δωδέκατο δισέγγονο της Βασίλισσας και το τέταρτο μωρό που γεννήθηκε φέτος στη βασιλική οικογένεια.

Η μικρότερη αδερφή της Βεατρίκη, Ευγενία, σύμφωνα με το CNN, γέννησε ένα αγοράκι τον Φεβρουάριο του 2021.

Ο νέος ερχομός στη Βρετανική βασιλική οικογένεια ήρθε, ενώ ο Δούκας της Υόρκης αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στη Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιουφρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα