Βίντεο: Άλογα καλπάζουν ελεύθερα στο κεντρικό Λονδίνο – Το ένα καλυμμένο στα αίματα

Διαβάζεται σε 1'
Βίντεο: Άλογα καλπάζουν ελεύθερα στο κεντρικό Λονδίνο – Το ένα καλυμμένο στα αίματα
Jordan Pettitt/PA via AP

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στο Λονδίνο όταν δύο άλογα εθεάθησαν να καλπάζουν χωρίς αναβάτες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν οι κάτοικοι του Λονδίνου το πρωί της Τετάρτης (24/04) όταν είδαν δύο άλογα να καλπάζουν ελεύθερα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πέντε άλογα του Βρετανικού Οικιακού Ιππικού (Household Cavalry) αφηνίασαν και δραπέτευσαν κατά τη διάρκεια ασκήσεων στο Horse Guards Parade σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να τρέχουν ανεξέλεγκτα στους δρόμους της πόλης, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Σύμφωνα με την Telegraph, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ το ένα από τα δύο άλογα φαίνεται να είναι καλυμμένο στα αίματα, στον λαιμό, το στήθος και τα πόδια του, πιθανόν μετά από σύγκρουσή του με κάποιο όχημα.

Στρατιωτικές πηγές δήλωσαν ότι είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για τα άλογα του Οικιακού Ιππικού να τρομάζουν κατά αυτόν τον τρόπο, καθώς είναι καλά εκπαιδευμένα και συνηθισμένα να βρίσκονται κοντά στην κυκλοφορία των οχημάτων και σε μεγάλα πλήθη.

Η αστυνομία της πόλης του Λονδίνου δήλωσε ότι δύο από τα άλογα που δραπέτευσαν κατάφεραν να περιοριστούν και θα οδηγηθούν στον κτηνίατρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα