Πρώην παίκτρια MasterChef 5: “Παράτησα το σχολείο για να σπουδάσω μαγειρική”

Πρώην παίκτρια MasterChef 5: “Παράτησα το σχολείο για να σπουδάσω μαγειρική”
MasterChef 5 Glomex

Πρώην παίκτρια του "MasterChef 5" αποκάλυψε πως ξεκίνησε να εργάζεται από την ηλικία των 16 ετών και εγκατέλειψε το λύκειο για να σπουδάσει μαγειρική.

Συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Κεφαλά παραχώρησε η Μαρία Λαζαρίδου, η πρώην παίκτρια του “MasterChef 5” που αποχώρησε από το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής του Star πριν από μερικές βδομάδες.

Η Μαρία Λαζαρίδου μίλησε για την εμπειρία της στο “MasterChef 5”, αλλά και για το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από το παιχνίδι, με την ίδια να απαντά: “Μου έλειψαν η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Έτσι, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τους μιλήσω και να τους δω. Και φυσικά να παίξω με τον γατούλη μου, τον Lucky”.

Η νεαρή μαγείρισσα αποκάλυψε, επίσης, πως ξεκίνησε να εργάζεται από την ηλικία των 16 ετών, αναφέροντας σχετικά: “Δούλεψα πρώτη φορά σεζόν στην Κρήτη, παράτησα το σχολείο στην πρώτη λυκείου για να σπουδάσω μαγειρική και έχω φτάσει μέχρι τη θέση της μαγείρισσας Α. Έχω κάνει και τρεις χειμερινές σεζόν στη Βοστόνη”.

Μιλώντας για τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον, η Μαρία δήλωσε σχετικά: “Έχω αρκετούς επαγγελματικούς στόχους μαγειρικά για το μέλλον, ήταν μεγάλο εφόδιο η συμμετοχή μου. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, όπως κάνω τα τελευταία επτά χρόνια”.

Τέλος, η πρώην παίκτρια του “MasterChef 5”, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον συμπαίκτη της Ιωάννη Αυλωνίτη, ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση τους είναι εντελώς φιλική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα