ΜΑΡΙΑ MASTERCHEF

Απόλυτη στις απόψεις της, στη Μαρία, όπως έχετε καταλάβει, δεν της αρέσει να την αμφισβητούν, αλλά πάντα αφήνει ένα περιθώριο στον άλλο για να αποδείξει τη δική του αλήθεια. Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει υπεροπτική, όμως η αλήθεια είναι ότι είναι παρεξηγημένη γιατί λέει πάντα την άποψη της. Στον διαγωνισμό ήρθε για να διαγράψει την κρίση ανασφάλειας, που ένιωσε την προηγούμενη φορά που δήλωσε συμμετοχή. Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο και να προχωρήσει. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα και έχει μπει στη δεκάδα.

Οι καλεσμένοι του "MasterChef 5"

MasterChef 5: Η ώρα της δεύτερης ευκαιρίας - Έκπληξη με τους καλεσμένους

Νέα δοκιμασία για τους παίκτες του MasterChef 5, που θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Ένας παραμένει και ένας αποχωρεί οριστικά. Οι νικητές των προηγούμενων σεζόν επιστρέφουν.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης από το "MasterChef 5"

Ιωάννης MasterChef: Ο αμφιλεγόμενος παίκτης που θέλει να είναι ο "αρχηγός της αγέλης"

Ο πιο φιλόδοξος μάγειρας του "MasterChef 5", ο Ιωάννης Αυλωνίτης, επέστρεψε στο παιχνίδι. Το βιογραφικό του, η αγάπη του για την πυγμαχία, η σχέση του με τη Μαρία και ο στόχος για τα 3 αστέρια Michelin.