Πύρρος Δήμας: Κοινή έξοδος με αθλήτρια και πρώην παίκτρια του “Survivor”

Πύρρος Δήμας: Κοινή έξοδος με αθλήτρια και πρώην παίκτρια του “Survivor”
Ο Πύρρος Δήμας μαζί με την Ιωάννα Σιαμπάνη και την Αφροδίτη Σκαφίδα Glomex

Ο Πύρρος Δήμας εμφανίστηκε σε εκδήλωση μόδας με συνοδό, την οποία έχουμε γνωρίσει μέσα από το "Survivor". Η κοινή τους εμφάνιση.

Ο Πύρρος Δήμας φαίνεται πως, 4 χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του, έχει ένα πρόσωπο στη ζωή του, το οποίο του έχει αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση με συνοδό. Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του δεύτερου κύκλου του “Survivor” και αθλήτρια του στίβου, Αφροδίτη Σκαφιδά.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα event μόδας της fashion blogger και πρώην παίκτριας του “My Style Rocks” Ιωάννας Σιαμπάνη, με τον Πύρρο Δήμα να δηλώνει στις κάμερες:

Είμαστε εδώ σήμερα όλοι οι φίλοι της Ιωάννας, για να της ευχηθούμε “χρόνια πολλά” για τα γενέθλιά της και “καλές δουλειές” στο καινούργιο μαγαζί. Από μόδα δεν έχω ιδέα, αλλά η Ιωάννα μας θα τα πάει πολύ καλά”.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα ωστόσο δεν δείχνουν και να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα