Ραμόνα Βλαντή και Άσπα Τσίνα στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα

Ραμόνα Βλαντή - Άσπα Τσίνα
Ραμόνα Βλαντή - Άσπα Τσίνα INSTAGRAM / FACEBOOK

Τις γνωρίσαμε και τις δύο μέσα από τηλεοπτικά ριάλτι, τη Ραμόνα Βλαντή από το "My Style Rocks" και την Άσπα Τσίνα από το πρώτο "Fame Story". Θα ενώσουν τις δυνάμεις του στο "Room Service, Πλιζ!" το remake του "Κόκκινου Δωματίου".

Γνωρίσαμε τη Ραμόνα Βλαντή μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας "My Style Rocks" και είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση τόσο για το στυλ της, όσο και για τις κόντρες που είχε με τις άλλες συμπαίκτριές της.

Από την άλλη, η Άσπα Τσίνα είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του "Fame Story" το 2002 και υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες των ελληνικών ριάλιτι όλα αυτά τα χρόνια.

Και οι δύο γυναίκες έχουν έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, ενώ πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους φέτος στη νέα τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα στον ΣΚΑΙ με τίτλο "Room Service, Πλιζ!" που θα αποτελεί remake της σειράς "Κόκκινο Δωμάτιο".

Είχε γίνει, άλλωστε, γνωστό πως στη σειρά θα υπάρξουν ονόματα-έκπληξη και φαίνεται πως δύο από αυτά είναι της Ραμόνας Βλαντή και της Άσπας Τσίνα, που θα έχουν guest ρόλους.

"Είμαστε πολύ αυθόρμητες, λέμε πάντα την άποψή μας. Η Άσπα είναι μια πολύ μορφωμένη κοπέλα, μια πολύ δυναμική γυναίκα", δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Room Service Πλιζ": Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει με το remake του "Κόκκινου Δωματίου"

SHARE:

24Media Network