Ρένα Μόρφη: “Δε με αναγνωρίζουν και μου ζητάνε να τους κόψω εισιτήριο”

Ρένα Μόρφη: “Δε με αναγνωρίζουν και μου ζητάνε να τους κόψω εισιτήριο”

Η γνωστή τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί και στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία «Φαντασία» δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Τι δήλωσε για τις "Άγριες Μέλισσες"¨και το GNTM.

Η γνωστή τραγουδίστρια της επιτυχίας «Όταν σου χορεύω» και πρώην front woman των Imam Baildi, Ρένα Μόρφη μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για το alter ego της, τη Σούλη Ανατολή, αλλά και για το γεγονός ότι δεν την… αναγνωρίζουν. «Συνήθως εκεί που τραγουδάω μου ζητάνε να κόψω εισιτήριο γιατί δε με αναγνωρίζουν. Πολλές φορές στην επαρχεία αλλά και στην Αθήνα βγαίνω από την πρόβα να πάρω τσάι κι όταν πάω να ξαναμπώ μου ζητάνε εισιτήριο και τους λέω “μα εγώ τραγουδάω εγώ!”» είπε στην κάμερα.

Η Ρένα Μόρφη πρωταγωνιστεί και στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία «Φαντασία» δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Στις δηλώσεις της αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν το ήξερε, αλλά στα γυρίσματα της ταινίας ανακάλυψε ότι οι ηθοποιοί φιλιούνται στα… αλήθεια!

Ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε ότι βγήκε στο πάλκο όταν ως βοηθός του Φοίβου Δεληβοριά αναγκάστηκε να τραγουδήσει τα τραγούδια του κι έτσι την «ανακάλυψε» ο μάνατζέρ του.

Κλείνοντας είπε πως δεν έχει δει καθόλου τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ το GNTM το έχει δει λίγο… αφού παραδέχτηκε ότι είναι στον κόσμο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα