Ρένος Χαραλαμπίδης: Έτσι εμπνεύστηκα την ατάκα “συλλέκτης στιγμών” στα Φθηνά Τσιγάρα

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έτσι εμπνεύστηκα την ατάκα “συλλέκτης στιγμών” στα Φθηνά Τσιγάρα
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην ΕΡΤ Glomex

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του "Φθηνά Τσιγάρα", για τη νέα ταινία που ετοιμάζει και για την προσωπική του ζωή.

Στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο Ρένος Χαραλαμπίδης, όπου μίλησε για τη μεγάλη του επιτυχία “Φθηνά Τσιγάρα”, για τη νέα ταινία που ετοιμάζει, αλλά και για την προσωπική του ζωή. 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί για τις ταινίες του, αλλά και για το πώς εμπνεύστηκε την περιβόητη ατάκα “συλλέκτης στιγμών”.

“Υπήρχε ένα καφενείο στο Παγκράτι το “Ελλάς”, το οποίο άνοιγε στις 6.30 το πρωί. Πήγαινα εκεί για να γράψω το σενάριό μου για τα “Φθηνά Τσιγάρα”. Σκεφτόμουν πόσες ασήμαντες στιγμές έχουν ζήσει οι άνθρωποι στα καφενεία τα παλιά και πόσο σημαντικές γίνονται τώρα. Κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι τη συλλογή στιγμών. Εγώ δεν πιστεύω αυτό που λένε “ζήσε τη στιγμή”. Εγώ λέω “ζήσε τη ροή”, γιατί η στιγμή φεύγει”, δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. 

Για τα όνειρά του σε επαγγελματικό επίπεδο μίλησε, επίσης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αναφέροντας πως δεν ελπίζει ότι τα “Φθηνά Τσιγάρα” δεν είναι η κορυφή του ως σκηνοθέτης. 

Παράλληλα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τη νέα ταινία που ετοιμάζει και αποκάλυψε τον τίτλο και την πλοκή που θα έχει. Όπως είπε, θα τιτλοφορείται “Νυχτερινός Εκφωνητής” και θα είναι μια ερωτική κομεντί με… βραδινό Μαραθώνιο! 

“Είναι ένας ύμνος για τον ραδιοφωνικό ελληνικό πολιτισμό. Ταινία για το ραδιόφωνο δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα”, ανέφερε ο σκηνοθέτης, ενώ η ταινία θα είναι γυρισμένη στην Αθήνα.

Επίσης, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του να μην παντρευτεί και να “νοικοκυρευτεί”, αποκάλυψε τον…φόβο της μητέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις που διατηρεί με πρώην συντρόφους του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα