Το reunion των Antique 20 χρόνια μετά – Αγνώριστος ο Νίκος Παναγιωτίδης

Το reunion των Antique 20 χρόνια μετά – Αγνώριστος ο Νίκος Παναγιωτίδης

Η Έλενα Παπαρίζου ποζάρει με τον αγνώριστο, σήμερα, Νίκο Παναγιωτίδη των Antique μετά από 20 χρόνια. Οι φωτογραφίες απ' το παρελθόν, η σημερινή σέλφι και το συγκινητικό μήνυμα.

Η Έλενα Παπαρίζου, μία από τις δημοφιλέστερες σύγχρονες τραγουδίστριες της Ελλάδας, ξεκίνησε την καριέρα της πριν από περίπου 20 χρόνια ως ντουέτο μαζί με τον καλό της φίλο Νίκο Παναγιωτίδη.

Οι δυο τους, με το όνομα Antique, σημείωσαν τεράστια επιτυχία την περίοδο των early 00’s, με σημείο – σταθμό της πορείας τους την συμμετοχή τους στη Eurovision το 2001 με το τραγούδι “Die for you”.

Το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία, ενώ οι Antique κατάφεραν εκείνη τη χρονιά να έχουν μια εξαιρετική παρουσία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και να καταλάβουν την 3η θέση!

Έπειτα από μερικά χρόνια οι δρόμοι της Έλενας Παπαρίζου και του Νίκου Παναγιωτίδη χώρισαν και στην επαγγελματική/φιλική τους σχέση μπήκε μια “άνω τελεία”, όπως δηλώνει η ίδια.

Κι όμως, 20 χρόνια μετά, οι δύο φίλοι και παλιοί συνεργάτες συναντήθηκαν ξανά και η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τωρινή τους σέλφι, αλλά και φωτογραφίες απ΄το παρελθόν.

Συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα άκρως συγκινητικό και γεμάτο αναμνήσεις κείμενο, όπου περιγράφει τα συναισθήματά της, ενώ βλέπουμε τον Νίκο Παναγιωτίδη να είναι, σήμερα, αγνώριστος.

♥ 1999-2019 | Antique For Ever ♥ Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. ♥ Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον…

Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.

Σας αγαπώ πολύ, Έλενα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα