Χάρης Ρώμας: Ο κρυφός γάμος και η συμφιλίωση με τον πατέρα του

Χάρης Ρώμας: Ο κρυφός γάμος και η συμφιλίωση με τον πατέρα του

Ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας μίλησε στο ''Ενώπιος-Ενωπίω'' για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωή του, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις σπουδές στην Ιατρική, τον άγνωστο γάμο, την κόντρα με τον πατέρα του, την μετέπειτα συμφιλίωσή τους και τη διαδρομή του στην υποκριτική.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική κάτι που έβρισκε αντίθετο τον πατέρα του και έτσι του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει το επίθετό του που είναι Ρασσιάς.

«Η συμφιλίωση με τον πατέρα μου ήρθε γιατί κατάλαβα ότι θα πεθάνει. Ήμασταν και οι δύο πολύ αμήχανοι, ήρθαμε κοντά συναισθηματικά» είπε και στη συνέχεια ανέφερε πως έφυγε από το σπίτι του σε ηλικία 20 ετών για να μην έρθει σε σύγκρουση μαζί του. Τελικά, πατέρας και γιος συμφιλιώθηκαν λίγο πριν εκείνος «φύγει» από τη ζωή περνώντας τρεις μέρες μαζί στο σπίτι τους στην Κινέττα.

Η στιγμή που «λύγισε» στον αέρα

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για μια συνάντηση που είχε πριν από μερικούς μήνες και τον έχει σημαδέψει μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για ένα 15χρονο κοριτσάκι που βρίσκεται στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», το οποίο ζήτησε να τον δει.

«Υπάρχουν εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας από τον κόσμο, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι υπάρχουν κάποιες εκδηλώσεις ή κάποιες συναντήσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι έχει αξία αυτό που κάνεις επί της ουσίας. Στο Σύλλογο «Ελπίδα» της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη ζήτησε να με δει ένα κορίτσι. Βεβαίως και πήγα και ήμουν λίγο αμήχανος, αλλά και χαρούμενος που θα συναντούσα μια θαυμάστρια. Είδα ένα κορίτσι 15 χρονών, έλειπαν τα μαλλιά της, με πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καθαρό βλέμμα. Μου είπε “κύριε Ρώμα, θέλω να σας πω ότι είστε το μοναδικό πράγμα που με κάνει ευτυχισμένη μέσα σε όλο αυτό το πράγμα που ζω”. Και τότε πραγματικά τα έχασα και μετά φεύγοντας σκέφτηκα ότι κάτι κάνουμε κι εμείς», είπε φανερά συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Άγνωστες πτυχές της ζωής του

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι γράφει και τραγούδια. Μάλιστα ένα από αυτά είναι των τίτλων του «Καφέ της Χαράς» και ένα άλλο γράφτηκε για τη Γλυκερία, η οποία μίλησε στην εκπομπή με τα καλύτερα λόγια τον ηθοποιό και εξήρε το ταλέντο του.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ότι εδώ και χρόνια είναι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης, όπως την αποκάλεσε και ότι δεν θα μπορούσε να είναι ισορροπημένος χωρίς αυτήν.

Αποκάλυψε δε ότι σε πολύ νεαρή ηλικία υπήρξε παντρεμένος και έφυγε από αυτόν τον γάμο, προξενώντας δυσαρέσκεια στην κοπέλα. Μάλιστα την ξανασυνάντησε μετά από χρόνια και διηγήθηκε τον αστείο τρόπο που είδες ο ένας τον άλλον.

Τέλος, ομολόγησε ότι παρόλο που είχε σκεφτεί στο παρελθόν να υιοθετήσει ένα παιδί, δεν θέλει να μπει στη συγκεκριμένη διαδικασία, γιατί δεν διαθέτει χρόνο για να του αφιερώσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα