Σαγηνευτική Έμιλι Ρατακόφσκι βγαλμένη από τη δεκαετία του ’80

Σαγηνευτική Έμιλι Ρατακόφσκι βγαλμένη από τη δεκαετία του ’80

Η Έμιλι Ρατακόφσκι δίνει "φωνή" σε ό,τι φορέσει. Το διάσημο μοντέλο γίνεται το πρόσωπο της νέας κολεξιόν της Nasty Gal με 80s και 90s διάθεση.

Η φθινοπωρινή/χειμερινή κολεξιόν 2020 της Nasty Gal είναι γεγονός και η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι το πρόσωπο της. Πρόκειται για τη δεύτερη κολεξιόν της σχεδιάστριας, έμπνευση της οποίας αποτελεί το διάσημο μοντέλο με το διαπεραστικό βλέμμα και το καλλίγραμμο σώμα.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι ποζάρει δυναμικά, αναδεικνύοντας τα animal prints στα εμβληματικά κομμάτια της συλλογής με διάθεση 80s και 90s δεκαετιών. Άλλωστε είναι κοινός τόπος πως το μοντέλο, καταφέρνει να υποστηρίξει απόλυτα ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα ντυσίματα.

Η ίδια όχι μόνο ξεχωρίζει για τις στιλιστικές της επιλογές και τις επιχειρηματικές της δράσεις (κυκλοφορεί τη δική της σειρά εσωρούχων), αλλά και για την έντονη δραστηριοποίηση της στο χώρο υπεράσπισης των γυναικείων δικαιωμάτων. Η Έμιλι χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να προωθήσει μηνύματα κατά της αδικίας, υπέρ του body positivity και της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα