Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή φωτογραφία με τα 4 παιδιά του και η ερώτηση της Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή φωτογραφία με τα 4 παιδιά του και η ερώτηση της Ζυγούλη
Ο Σάκης Ρουβάς Instagram / Sakis Rouvas

Ο Σάκης Ρουβάς πόζαρε με τα 4 παιδιά του ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα. Η Κάτια Ζυγούλη τα ρώτησε τι νιώθουν στην αγκαλιά του μπαμπά τους και έδωσαν την καλύτερη απάντηση.

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα την Κυριακή (21/06).

Ο διάσημος τραγουδιστής ανήρτησε ένα καρέ με τα τέσσερα παιδιά του, που απέκτησε με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, ποζάροντας στην αυλή τους και έγραψε:

Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! #FathersDay”.

Μάλιστα, η Κάτια Ζυγούλη, ανήρτησε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο τα παιδιά τους απαντούν στην ερώτησή της “Τι νιώθεις στην αγκαλιά του μπαμπά σου” με υπέροχα λόγια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα