Σάκης Ρουβάς: "Σε όλες τις συνεργασίες μου έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής"

Ο Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης Ρουβάς EUROKINISSI

Απάντηση σε όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις αξιώσεις της εταιρείας επικοινωνίας Progressive PR έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς τονίζοντας πως έχει τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις του

Δήλωση σχετικά με τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και θέλουν την εταιρεία επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης Progressive PR να έχει μέσω της δικαστικής οδού δεσμεύσει τους εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του Σάκη Ρουβά, έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, λέγοντας πως ο ίδιος έχει υπάρξει απόλυτα συνεπής σε όλες τις συνεργασίες του, ενώ προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

"Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

ADVERTISING

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεσμεύτηκαν οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά

Progressive PR: Ποια είναι η εταιρεία που δέσμευσε τους λογαριασμούς του Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς: Ποιες είναι οι εταιρείες των οποίων οι λογαριασμοί δεσμεύτηκαν

SHARE:

24Media Network