Σάλμα Χάγιεκ: Η απίστευτη προσφορά του συζύγου της για την ανακατασκευή της Παναγίας των Παρισίων

Salma Hayek
Salma Hayek JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

"Σήμερα αισθάνομαι πιο υπερήφανη από ποτέ που ανήκω στην οικογένεια Πινό".

Η διάσημη Μεξικανή ηθοποιός εξέφρασε την υπερηφάνεια της που ανήκει στην οικογένεια Πινό, με αφορμή τη δωρεά των 100 εκατομμυρίων ευρώ από τον σύζυγο και πεθερό της για την ανακατασκευή του ναού της Παναγίας των Παρισίων μετά την πυρκαγιά.

Ο Γάλλος εκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό, σύζυγος της Μεξικανής ηθοποιού Σάλμα Χάγιεκ, ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Μακρόν προς τους Γάλλους να προσφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας και δεσμεύθηκε ότι θα δώσει 100 εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική του περιουσία για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων, που καταστράφηκε από τις φλόγες.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Σάλμα Χάγιεκ γράφει:

" Σήμερα αισθάνομαι πιο υπερήφανη από ποτέ που ανήκω στην οικογένεια Πινό.

Όχι μόνο για την προσωπική και εγκάρδια συμμετοχή τους στην ανοικοδόμηση του ναού της Παναγίας των Παρισίων, αλλά και επειδή δεν πρόκειται να επιδιώξουν φορολογική ελάφρυνση από την κυβέρνηση.

Ο άντρας και ο πεθερός μου είναι δύο γενναιόδωροι Γάλλοι πολίτες, που κατανοούν αληθινά τη σημασία αυτού του πνευματικού, πολιτισμικού και ιστορικού θησαυρού για το Παρίσι και σε για όλον τον κόσμο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παναγία Παρισίων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παναγία των Παρισίων: Ξεπερνούν τα 750 εκατ. οι δωρεές - Θα χρειαστούν δεκαετίες για την αποκατάσταση

Φρανσουά Ανρί Πινό: Ποιος είναι o βασιλιάς της γαλλικής μόδας που δίνει 100 εκατ. για την επισκευή της Παναγίας των Παρισίων

Σάλμα Χάγιεκ: Κάποιοι είναι ρατσιστές επειδή μια Μεξικανή παντρεύτηκε έναν δισεκατομμυριούχο

SHARE:

24Media Network